Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Деца боядисваха яйца заедно с Лайънс Клуб Виа Понтика13 Април 2012, ПетъкВ духа на Великденските празници малчуганите от бургаския Център за настаняване от семеен тип в к-с Славейков бяха посетени от свойте приятели от Лайънс Клуб.

За да приповдигнат настроението на малките дечица, членовете на "Виа Понтика" боядисваха великденски яйца заедно с тях, като ги украсиха и приготвиха специално за празника. След като приключиха с боядисването, малчуганите от Дома получиха специални подаръци, осигурени от членовете на Клуба и персонално избрани за всяко едно от децата, според тяхното желание, заедно с лакомства и сладки. "Мисията на Лайънс Клуб "Виа Понтика" да спомага за усмивката на всяко едно дете ще продължава винаги" - коментира Мирена Георгиева, Президент на Клуба.
        За празника на Детето - 1 Юни от "Виа Понтика" планират следващите мероприятия, свързани с децата от Бургаска Област.
Прочетено: 11958 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лятото пътят за никъде Професиоанални Американски Кокили за Строители Лалета от Бутик Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 Пожарната в Бургас мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Spirit of Burgas Бургас Пожарната в Бургас Тройката, паметника Площад Тройката, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
31
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development