Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ESTELLE пристига за концерт в България



estelle, elevation 2012, music festival
Ключови думи: estelle, elevation 2012, music festival
15 Март 2012, Четвъртък



Британската изпълнителка и носителка на Грами ESTELLE пристига за концерт в България


Кадифеният глас на британската R’n’B дива ESTELLE ще стъпи за първи път на българска земя, благодарение на Elevation Music Festival.

На 10-ти май (четвъртък), тя ще се качи на сцената на Sofia Live Club, за да зарадва родните меломани и придаде екзотичен привкус на предстоящия фестивал.

Estelle изгрява на световната музикална сцена с песента си ‘American Boy’ в дует с Kanye West. Тя става най-успешния хит в кариерата й, донесла й награда „Грами” и влязла в челните места на световните класации. Това е една от многото колаборации на британката с невероятен глас. С таланта си тя успява да събуди интереса на големи имена от музикалния бизнес и реализира дуети с още много популярни артисти, между които Wyclef Jean, John Legend, Gym Class Heroes, Will.I.Am, Sean Paul, David Guetta, Nas, Busta Rhymes, Rick Ross и канадския рапър Kardinal Offishall.

На 28-ми февруари 2012, Estelle отпразнува официалното излизане на дългоочаквания й трети студиен албум „All of Me”, който тя ще представи на живо и пред българските си фенове. На клубната сцена те ще могат да я видят съвсем от близо, такава каквато е – красива, искрена и отдадена на истинските емоции.

Билети за събитието ще могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Eventim на цена от 40 лв, като в деня на събитието, на входа, цената ще е 50 лв.

Броени дни преди концерта на Estelle, на 21-ви април отново в Sofia Live Club, по покана на „ОН СТЕЙДЖ“, като част от проекта на ELEVATION® - „Пожелахте да видите...”, ще можем да чуем на живо и легендите в Hip Hop-a JUNGLE BROTHERS. И на двете събития ще имате шанса да спечелите билет за Elevation Music Festival 2012.



Прочетено: 3163 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
vvz Изгрев Конкурс прическа Бургас 2009 ll Йоан Костадинов Данил wood Алеята-Бургас Поглед от дрон Светла
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development