Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Български участници на Elevation Music Festival 2012



Elevation Music Festival 2012
Ключови думи: elevation 2012, music festival, българска група
09 Април 2012, Понеделник



Gravity Co, SKRE4, 100 Кила и Der Hunds са основните български участници на Elevation Music Festival 2012. Стартира второто издание на конкурса за непопулярна българска група или изпълнител

  Ясни са имената на българските участници, които ще се качат на основната сцена по време на второто издание на Elevation Music Festival 2012. Това са най-иновативната българска група през последните години Gravity Co; алтърнатив, хип-хоп бандата SKRE4, подгрявалa за имена, като Limp Bizkit и Rammstein; хип-хоп гурото 100 Кила и победителите от конкурса за непопулярна група от миналата година - Der Hunds.
   
  Второто издание на конкурса за непопулярна българска група или изпълнител ще стартира на 10 април. Тази година той ще предложи нови правила, които ще дадат право на участие на цели три банди. Първите две от тях ще бъдат избрани от жури, състоящо се от членовете на титулярните български групи и изпълнители - Gravity Co, SKRE4, 100 Кила и Der Hunds. Третата ще бъде избрана от интернет потребителите, които ще могат да дадат своя глас на специална платформа във VBOX7.COM след 14 май. Повече подробности за начина на гласуване във VBOX7.COM и сроковете, очаквайте скоро на официалния сайт на Elevation.  

  Преди финалното гласуване, организаторите на фестивала ще изберат 10 имена измежду всички записали се. Заключителната част на музикалната надпреварата ще се състои в края на май по време на специално събитие, когато освен двамата победители ще бъде обявен и изборът на интернет потребителите. При равен брой гласове участникът ще бъде изтеглен на случаен принцип, чрез жребий. Класиралата се на първо място група, според гласуването на членовете на останалите български групи, ще се изяви на основната сцена редом до Fat Boy Slim, Erykah Badu, Kosheen и много други.  Останалите две групи ще се представят на третата сцена на фестивала, за която предстои да се обявят още много български и чужди имена.
      
  Изискванията за участие в конкурса са: кандидатите да имат минимум 10 авторски песни и да не са се изявявали на основните сцени в програмите на големите български фестивали. Желаещите да участват трябва да изпратят на имейл адрес [email protected] или на адрес: София, бул. България 2, Radio Café не повече от две свои песни, снимки и попълнен формуляр, който могат да изтеглят от страницата на Elevation – www.elevation.bg Заявки за участие могат да се изпращат до 7 май.

  Целта на конкурса е да подкрепи българската музика, като даде възможност на
  непопулярни имена да свирят на големи сцени.
  Конкурсът се провежда съвместно между Radio Café Team и Elevation Music Festival и с медийната подкрепа на VBOX7.




Elevation Music Festival 2012

Elevation Music Festival 2012

Elevation Music Festival 2012
Прочетено: 3481 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският кей Конкурс прическа Бургас 2009 Пристанището в Бургас До другото лято Коледен базар в Париж от Бутик Тройна дъга над Бургас моите цветя докато ние спи, те творят Spirit of Burgas Един АРКУТИНО В Несебър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development