Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

KORN са първият хедлайнер на SPIRIT of Burgas 2012



Ключови думи: фестивал, spirit of burgas
15 Март 2012, Четвъртък



Хардкор групата KORN е първият потвърдил хедлайнер на главната сцена на петото издание на най-големия музикален фестивал в България SPIRIT of Burgas, който тази година ще се проведе на 3, 4 и 5 август.

 Световноизвестните музиканти ще разтърсят Централния плаж на Бургас на 5 август. Това обявиха днес организаторите на фестивала – Община Бургас и екипът на SPIRIT of Burgas, които подписаха и нов договор за следващите 4 години.
 
За първи път SPIRIT of Burgas ще си партнира с най-големия фестивал за електронна музика в България Solar, който ще обогати стилово музикалната програма с най-популярните звезди от света на електронната музика. На 3-ти август зад пулта на Solar Dance Arena ще застане транс иконата Armin van Buuren, на следващия ден техно звездата Richie Hawtin, а финалът е запазен за най-обичания хаус диджей у нас – Mark Knight.

В най-скоро време предстои да бъдат обявени и други хедлайнери на фестивала, както и кои ще са артистите на останалите сцени. Българското участие за момента се оглавява от Brazz ViliDJ, които ще се качат на изцяло обновената джаз сцена.
 
Освен традиционните главна сцена и Jack Daniel’s Rock Arena, тази година на SPIRIT of Burgas  ще има и три нови сцени: Solar Dance Arena, BraZZoBraZZie и Hip Hop сцена.
Solar ще има собствена сцена - Solar Dance Arena, към която ще има и отделен вход (от ул. „6-ти Септември”). Всеки от 3-те фестивални дни Solar Dance Arena ще представя стилово различни артисти. Качеството на подбора е гарантирано от екипа на легендарния столичен клуб Yalta.
BraZZoBraZZie е наследник на досегашната джаз и блус сцена, като плановете на Вили Стоянов, лидер на формацията BrazzViliDJ и отговорник за програмата на може би най-забавното място на фестивала, включват изключително разнообразие от стилове и имена от световните джаз, блус, суинг и браз сцени.
Името на Hip Hop сцената говори само за себе си, като съвсем скоро предстои да бъдат обявени и първите големи имена, които ще разтърсят феновете на бунтарския ритмичен бийт.
 
SPIRIT of Burgas 2012 ще предложи на своята публика и много нови зони, освен музикалните сцени. Те ще са специално обособени пространства с различен акцент, чиято основна цел ще бъде да не позволи на нито един от присътващите меломани да скучае. Организацията и програмата на Fun, Dance и Chill Out зоните е поверена на доказалите се вече в областта основатели на ONFestival. Около тях изненадите тепърва предстоят, като единствената тайна, която бе разкрита, е джага зоната.

С любезната подкрепа на съорганизатора Община Бургас се планират нови сцени и зони за забавления, изцяло нова организация на пространството на Централен плаж Бургас, което вече съвсем спокойно може да бъде наречено фестивално градче. SPIRIT of Burgas 2012 се осъществява с професионалната подкрепа на Калоян Лалев и 24/7 Event Company, Асен Якимов и Joker Media Rental и не на последно място Solar. Те са в основата на повечето промени в тазгодишния фестивал, както и на концептуалното му развитие в една по-модерна и атрактивна посока.
 
SPIRIT of Burgas е най-мащабното музикално събитие в България, създадено и развиващо се по европейски стандарти. Първото издание на фестивала е през 2008 г., като от самото начало и до днес Община Бургас е съорганизатор на SPIRIT of Burgas, който се провежда под патронажа на кмета господин Димитър Николов.
 


Прочетено: 3370 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Данил Кукерландия 2011, Ямбол pepi Конкурс прическа Бургас 2009 Пожарната в Бургас Бургас, Флора 2008 Поглед от дрон Един кафето ми Флора Бургас 2009 Цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development