Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Новият посланик на България в Стокхолм бе в БТППКлючови думи: посланик, БТПП, Швеция
09 Април 2012, ПонеделникНовият посланик на България в Швеция, Светлан Стоев посети БТПП и се срещна с председателя Цветан Симеонов.Беше представена дейността на палатата с партньорите й от Швеция и се уточни, че контактът между двете търговски палати е постоянен, както на двустранна основа, така и в рамките на Асоциацията на европейските търговски палати.

В срещата бяха обсъдени възможностите за представяне на качествени български вина на шведския пазар, който в тази сфера е силно регулиран. Г-н Стоев сподели, че скандинавските страни представляват дестинация, с голям потенциал за българските вина. Страните произвеждат бира, но консумират и много вино.

Целта ми е да търся неизползваните или вече забравените ниши за развитие на двустранните търговско-икономически връзки, каза бъдещият посланик. За постигането й ще бъде много полезно разработването на експортната листа на български стоки.

Г-н Симеонов представи на госта си преимуществата на арбитражната процедура за разрешаване на търговски спорове, като посочи, че Стокхолмският арбитражен съд е препоръчвана институция, не само от шведски, но и от други страни от региона, само Арбитражният съд при БТПП е доста по-напред с дигитализацията и отдалечения достъп до делата.
Прочетено: 2260 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас Римокатолическата черква Пътна помощ Международен Семинар на фризьорите София лека вечер Кокили за Строителите-супер НОВО!!! КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! 7 wood Казанчето, Странджа Бургаски залез.JPG
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development