Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Новият посланик на България в Стокхолм бе в БТППКлючови думи: посланик, БТПП, Швеция
09 Април 2012, ПонеделникНовият посланик на България в Швеция, Светлан Стоев посети БТПП и се срещна с председателя Цветан Симеонов.Беше представена дейността на палатата с партньорите й от Швеция и се уточни, че контактът между двете търговски палати е постоянен, както на двустранна основа, така и в рамките на Асоциацията на европейските търговски палати.

В срещата бяха обсъдени възможностите за представяне на качествени български вина на шведския пазар, който в тази сфера е силно регулиран. Г-н Стоев сподели, че скандинавските страни представляват дестинация, с голям потенциал за българските вина. Страните произвеждат бира, но консумират и много вино.

Целта ми е да търся неизползваните или вече забравените ниши за развитие на двустранните търговско-икономически връзки, каза бъдещият посланик. За постигането й ще бъде много полезно разработването на експортната листа на български стоки.

Г-н Симеонов представи на госта си преимуществата на арбитражната процедура за разрешаване на търговски спорове, като посочи, че Стокхолмският арбитражен съд е препоръчвана институция, не само от шведски, но и от други страни от региона, само Арбитражният съд при БТПП е доста по-напред с дигитализацията и отдалечения достъп до делата.
Прочетено: 2184 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Кокили за Строители!!! Spirit of Burgas Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове бургаска среща Театър за драма. опера и балет, Бургас pepi Странджа Димитър Николов Пролет, кокичета къщичка в градината
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development