Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Фестивал ЛУД УМОРА няма пак в Бургас



24 Март 2012, Събота



Поредният фестивал в Бургас. Бира, цаца и зрелища отбелязаха началото на уикенд-а. Луд умора няма.


Последният Тегав работен ден събра няколко хиляди бургазлии, които разбраха, че са включени в града. Смисълът на Фестивала е да е фестивал, изземвайки функциите на огненото шоу в Царево. Хората се питаха кой болен мозък се забавлява за тяхна сметка, но като цяло се веселяха. Утре беше събота. Спирит ъф Бургъз вече беше Джин в София.

Някаква странна рокада се забелязва сред Любимците.

Бургазлии показаха, че са отворени към новото и модерното. Още в първия ден на фестивала „Включи града” публиката беше активна, многолюдна и всеки намери своето събитие в богатата програма.
В късната петъчна вечер трупата Театър на огъня и сенките Фаертър изигра атрактивно улично представление. Артистите, качени на кокили, облечени в интересни костюми, показаха етюди с истински огън и въртене на пойове.
Голям интерес предизвика автоматът за рисунки, управляван от скрит в него човек. Много хора се включиха и в уъркшопа „Супер град”, който пита бургазлии как би изглеждал един наистина „супер град” според неговите жители и какво би било бъдещето му, ако то зависеше най-вече от идеите и възможностите на общността.
В първия ден публиката на фестивала „Включи града” видя и чу още филмова и джазова музика, DJ парти с въздействащи визуални ефекти в един от куполите на Флората, различни игри, филми, изложби фотография и живопис, танци и театър.
Не пропускайте събитията от втория и третия фестивален ден! Запознайте се с програмата от сайта www.vkluchigrada.com, търсете информация и съдействие от организаторите, които носят баджове с логото на фестивала.




Прочетено: 3784 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Данил евро 2008 ЛРД pepi вместо сняг на Коледа Дива свиня зад решека Паметник на незнайния войн Созопол улична картина ПЕПИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development