Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Над 30% повече посетители на изложенията в панаира



Винария
Ключови думи: Винария
18 Март 2012, Неделя



Над 30% повече са посетителите, които разгледаха изложенията в Международен панаир Пловдив в първия ден от тяхното откриване, в сравнение със старта им през миналата година.

 Регистрираните специалисти  са се увеличили с 36%, а продадените билети – с 33%. Международните изложби „Винария“, „Фудтех“ и „Хорека Пловдив“ се провеждат съвместно за втори път. Те започнаха на 15 март и ще продължат до 18 март.
    10% от гостите са собственици на фирми, 33% - мениджъри. Най-голям е интересът към вината и алкохолните напитки, винения туризъм, оборудването за винопроизводство и лозарство.
    Експозициите от изложбата за храни, напитки, опаковки, машини и технологии „Фудтех“ също привличат вниманието на гостите. 25% от тях са посочили, че идват, за да видят  продукти на хранителната индустрия, 15% - машини и съоръжения,  11% - материали, суровини и консумативи. Оборудването и обзавеждането за ресторанти, барове и търговски обекти от изложението „Хорека Пловдив“  е било целта на 31% от посетителите през първия ден. В двата форума участват директни и представени фирми от 10 държави.
    Дойдохме тук, за да се срещнем с български предприемачи от хранителната индустрия, но имахме интересни преговори с много компании от други държави, дори от Саудитска Арабия, заяви Херберт ван Слоис, представител на Асоциацията на производителите на машини за хранителната промишленост GMV - партньор в организирането на холандската търговска мисия, която гостува в панира на 15 и 16 март. Тя избра изложението „Фудтех“, за да установи безнес контакти у нас.
    В деловите срещите се включиха 15 холандски и близо 40 български компании. Българските мениджъри, с които разговаряхме,  имат амбиция да купят модерни технологии и техника, сигурен съм, че по-късно ще има резултати от мисията, коментира  Херберт ван Слоис. Участници в преговорите ще бъдат поканени да посетят безплатно две изложения в Холандия през 2013 г., за да се срещнат и с други компании.




Прочетено: 2892 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Щрауси край Грудово Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Странджа, Бръшлян Лалета Часовникът на Първа копка Етнографски Музей БУРГАС Лятната естрада в Морската градина Флора Бургас 2009 братска дялба Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development