Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ОТВОРЕНО ПИСМО от Семир Абумелих до Огнян Донев25 Февруари 2012, СъботаАко Вие имате някакъв проблем с правителството на ГЕРБ това не Ви дава право да си правите гаргара с моята болница.

До: г-н Огнян Донев
До: Медиите

ОТВОРЕНО ПИСМО

Г-н Донев,
     Ако Вие имате някакъв проблем с правителството на ГЕРБ това не Ви дава право да си правите гаргара с моята болница.
 Информацията, която е публикувана във Вашия вестник от служителите Ви,  че аз като собственик на болницата и член на  ГЕРБ съм облагодетелстван е пълна лъжа.  Ясно ми е, че в случая Вие ме използвате като инструмент  за натиск върху някой или просто си пълните страниците.  
Ако искате да получите вярна информация, а не да пишете глупости, елате и вижте как се лекуват болните и как си изкарваме парите.
Моля Ви, проблемите на Софарма  не са мои проблеми. Решавайте ги далеч от мен!
Във Вашия уважаван вестник сте сложили моето име под заглавието „Заведения на ГЕРБ – облагодетелствани”. Представете си в  медицинското издание на  „Дева Мария” под заглавието „ Проблемите на хомосексуалистите и техните права в сексуалния им живот” да сложим Вашата снимка и автобиография под заглавието.  Ако не сте хомосексуалист, просто ще се чудите какво прави Вашата снимка под такова заглавие, както аз се чудя какво прави моето име под Вашето заглавие.

Семир Абумелих:
Собственик и основател на МБАЛ „Дева Мария” – Бургас
и член на ПП ГЕРБ - БургасПрочетено: 3940 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Гиацинт Черноморец Бургас След баня Мой хороший знакомый из Бургаса Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Община Бургас Цветы луговые УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. отгоре е по-забавно и по-безопасно Под И Над
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development