Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Урологът д-р Оливер Шатка гостува на Хил клиник в България



16 Февруари 2012, Четвъртък


Автор: Анелия НЕДЯЛКОВА

Д-р Шатка е главен лекар на Амералд клиник и за неговите постижения в областта на ендоскопската и реконструктивна урология и протезиране Амералд клиник е единственото медицинско заведение в Европа, отличено с Center of Excellence.


Д-р Шатка е главен лекар на Амералд клиник (Бремен, Германия). За неговите постижения в областта на ендоскопската и реконструктивна урология и протезиране Амералд клиник е единственото медицинско заведение в Европа, отличено с "Center of Excellence". Той бе в България по покана на софийската Хил клиник и извърши оперативна сесия за лазерно разбиване на труднодостъпни камъни в бъбреците.
„След като се постави упойката, през пикочния канал се вкарва малък, гъвкав ендоскоп. През ендоскопа преминава специално лазерно влакно, с което се достига до бъбрека и се осигурява директен контакт на влакното с камъка. Благодарение на шокова вълна камъкът бива разбит на много малки парченца и съответно премахнат изцяло, независимо от размера”, поясни урологът.
Успеваемостта с ендоскопски процедури е над 90%. Сравнено с отворената хирургическа операция, възстановяването на пациента е много по-бързо. Обикновено не се налага пациентът да остане повече от 1 ден в болница. При отворената хирургия болничният престой обаче надвишава 1 седмица.
Хил клиник провежда профилактика на камъни в бъбреците. Само 1-10 феврурари -20% от прегледа и безплатни изследвания.
За записване: тел. (02) 439 31 31



Прочетено: 4912 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi Жълто подрумиче Малката Флора Бургас 2009 Салат дьо Шоп Spirit of Burgas КАРФУР Колоски на белом фоне  Eroapteka Сладурани с ЛЕГО РК
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development