Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Войната на лидерите започна



16 Февруари 2012, Четвъртък


Автор: Таня ГАРКОВА

С предаването на властта си, президента Георги Първанов започва сериозна лидерска битка с премиера Бойко Борисов.

Според вече бившият президент тази битка ще е голяма, сериозна и лидерска. По думите на Първанов вътрешният министър Цветан Цветанов е символ на насилие, а ГЕРБ е превърнала насилието в държавна политика с главно действащо лице Бойко Борисов.
Първанов коментира и обвиненията, че е свързан по един или друг с престъпния свят и добави, че ако Цветанов има доказателства за това да ги предаде на съда.
Другото нещо, което екс президента коментира бе самата политика на управляващата партия. Той явно заяви, че това не е модел на управление и не скри своите критики към ГЕРБ. Нещо повече, според Първанов това управление е непоследователно и не помага на страната ни.
По въпроса за лидерското място на БСП, Първанов обясни, че няма да се бори за него със Сергей Станишев. Георги Първанов е издигнат от БСП за лидер на партията през 1996г. и днес, когато се връща отново няма да се самокандидатира, нито ще се бори за този пост.
Първанов коментира самото положение на БСП в парламента. Според него главната причина за спада на партията не идва от ГЕРБ, а е свързана в вътрешното управление на БСП. От думите му стана ясно още, че възможен същз с ГЕРБ е невъзможен.
А що се отнася до указа за назначаване на Ангел Марин той заяви, че издадения по време на първия мандат указ е бил безсрочен.



Прочетено: 4852 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
витраж4 зад облаците плахо наднича... Бургас, ФЛОРА 2009 Лампа Кръст за Бургас kq Светла КАРФУР Община Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development