Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ще изгрее ли слънце на Козлодуйския бряг?



16 Февруари 2012, Четвъртък


Автор: Николай Христов

През последните дни от Министерството на енергетиката, министър Трайков отправи няколко изявления относно бъдещето на атомните ни централи.

Според него строежа на АЕЦ „Белене” е под въпрос. На мястото на площадката може да се изградят всякакви видове съоръжения, но не и въпросната атомна електроцентрала, за ноято се изписаха и изговориха толковa много неща през последните години.
Енергийният министър дори каза, че може да се премине към строежа на седми реактор на площадката на АЕЦ "Козлодуй".  Той сподели, че подобен ход би бил по-лесен за осъществяване и със сигурност е по-надежден. Тези негови твърдения са на основата, че на площадката на АЕЦ "Козлодуй" има изградена инфраструктура и са направени предварителни проучвания.
Дали ще имаме нова атомна електроцентрала или ще разчитаме на добрата стара, ще стате ясно до края на март тази година. Със сигурност обаче е ясно, че Министерството на енергетиката, в лицето на министър Трайков и цялото Правителство, са осъзнали  колко много ще тежи предателската политика на техните предшественици. Как с лека ръка бяха затворени доказано надеждните трети и четвърти блок на  АЕЦ "Козлодуй". За всичко това активно се стараха политици като Иван Костов, Меглена Кунева, Милко Ковачев и ред други „видни” наши управници.




Прочетено: 3796 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
тръби и инсталации МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ БУТАЛНА ПОМПА, AIRLESS,1300W, 220V-1940 ЛВ. В солнечный день Колоски на белом фоне АЗ ПЕПИ БГ СМЕШКИ kss красиви по всяко време КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС рожден ден
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development