Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Материалното и повърхностното замъгляват съзнанието ни



13 Февруари 2012, Понеделник


Автор: Ина Тоева, студент БСУ

Всички сме чували култовата фраза " Красиви момичета да не ми пишат - пари нямам". Счита се, че красивите жени искат повече,защото сами себе си оценяват по-скъпо.

Всички сме чували култовата фраза " Красиви момичета да не ми пишат - пари нямам". Счита се, че красивите жени искат повече,защото сами себе си оценяват по-скъпо. Чудя се наистина ли хората смятат, че по-малко красивите заслужават по-малко? Наистина ли хората са склонни да си лепят цени и да се определат... колко струват само заради красотата си, без да вземат под внимание някое друго свое качество? А ми да! Явно хората в днешно време са доста повърхностни. Чудите се как да видите добрите качества на човек, който не ви се нрави по външност? Толкова е просто-дайте му шанс да покаже това, което може и знае като се абстрахирате от външния му вид. Ако всички робуваме на красотата, непривлекателните никога няма да получат поле за каквато и да е изява, защото никога няма да привлекат вниманието с красота и така те остават незабелязани и неоценени. Също така в обществото има и друго утвърдено мнение-„Красивите жени имат по-малко умствен багаж, разчитат на външния вид да им помага и се интересуват главно от парите на богатите чичковци.” Сериозни ли сте? А дали сте се замисляли, че не всички красавици попадат под този общоприет знаменател и ако тя цени себе си заради останалите си качества, мисля, че трябва да се засегне поне малко, че се объща толко внимание на външния и вид, а самата тя като човек остава незабелязана, защото вече е възприета като "Барби трошеща пари". Говори се за красивете жени като за предмети, които стават само за украса, всичко в тях е материализирано сякаш те нямат други цели и приоритети и мислят само за пари , "Колкото по-красива, толко повече пари ще ти "излезе". Е разбира се, красивите жени се приемат по-добре в обществото, разбира се, че е плюс, но живота не е конкурс за красота и тя върши работа само до определено време. Всички знаем „По дрехите посрещат, по ъкъла изпращат”, може би е време да започнем да обръщаме повече внимание на тази поговорка и да се научем да оценяваме стойностното и истинското.
съзнание, красиви жени



Прочетено: 3894 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
грее грее Конкурс прическа Бургас 2009 BSB Конкурс прическа Бургас 2009 Весела Spirit of Burgas Конкурс прическа Бургас 2009 Цветя Конкурс прическа Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 аз  като бебе с майка ми
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development