Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Материалното и повърхностното замъгляват съзнанието ни13 Февруари 2012, Понеделник


Автор: Ина Тоева, студент БСУ

Всички сме чували култовата фраза " Красиви момичета да не ми пишат - пари нямам". Счита се, че красивите жени искат повече,защото сами себе си оценяват по-скъпо.

Всички сме чували култовата фраза " Красиви момичета да не ми пишат - пари нямам". Счита се, че красивите жени искат повече,защото сами себе си оценяват по-скъпо. Чудя се наистина ли хората смятат, че по-малко красивите заслужават по-малко? Наистина ли хората са склонни да си лепят цени и да се определат... колко струват само заради красотата си, без да вземат под внимание някое друго свое качество? А ми да! Явно хората в днешно време са доста повърхностни. Чудите се как да видите добрите качества на човек, който не ви се нрави по външност? Толкова е просто-дайте му шанс да покаже това, което може и знае като се абстрахирате от външния му вид. Ако всички робуваме на красотата, непривлекателните никога няма да получат поле за каквато и да е изява, защото никога няма да привлекат вниманието с красота и така те остават незабелязани и неоценени. Също така в обществото има и друго утвърдено мнение-„Красивите жени имат по-малко умствен багаж, разчитат на външния вид да им помага и се интересуват главно от парите на богатите чичковци.” Сериозни ли сте? А дали сте се замисляли, че не всички красавици попадат под този общоприет знаменател и ако тя цени себе си заради останалите си качества, мисля, че трябва да се засегне поне малко, че се объща толко внимание на външния и вид, а самата тя като човек остава незабелязана, защото вече е възприета като "Барби трошеща пари". Говори се за красивете жени като за предмети, които стават само за украса, всичко в тях е материализирано сякаш те нямат други цели и приоритети и мислят само за пари , "Колкото по-красива, толко повече пари ще ти "излезе". Е разбира се, красивите жени се приемат по-добре в обществото, разбира се, че е плюс, но живота не е конкурс за красота и тя върши работа само до определено време. Всички знаем „По дрехите посрещат, по ъкъла изпращат”, може би е време да започнем да обръщаме повече внимание на тази поговорка и да се научем да оценяваме стойностното и истинското.
съзнание, красиви жениПрочетено: 2470 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя Роза Александропулис, юни.2007 Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Pink For Sale Флора Бургас 2009 Pepi Пътна помощ красиви по всяко време Флора Бургас 2009 закачалки 2
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development