Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Политика
Предстои създаване на местни структури на сдружението

Меглена Кунева учареди сдружение България на гражданите



19 Декември 2011, Понеделник



Главната задача ще е да се инициира и активно да се участва в дебата за формулирането на националната кауза и националните приоритети на България. Даниел Вълчев е сред учредителите.


От управителния съвет на сдружението обявиха, че основен фокус в работата на България на гражданите през 2012 година ще са петте големи предизвикателства пред страната: справянето с икономическата криза; липсата на позиция на България за промените в ЕС и бъдещето в еврозоната; забавянето на сериозните реформи; укрепването на правовия ред и борбата с корупцията; и гарантирането на правата на човека. Сдружението ще инициира широки дебати и конкретни решения по посочените проблеми, защото нито управляващите, нито опозицията са в състояние да предложат на гражданите дори технически решения на тези предизвикателства.

Предстои разкриване на клубове в страната и набиране на членска маса. Сдружението на Меглена Кунева ще разчита на активната позиция и подкрепа на поддръжниците на Меглена Кунева в битката за президентското място.

Учредители на Сдружението са хора от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Меглена Кунева за президент, както и други обещественици, сред които Валерия Николова, Веселин Тодоров, Георги Атанасов, Даниел Вълчев, Димитър Тучков, Иван Стамболов, Иглика Трифонова, Йонко Грозев, Калин Томов, Мария Дивизиева, Пепа Георгиева, Стилиян Гроздев, Теодора Захариева.

Сдружението се учредява в обществена полза по Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Органи на управление са Общото събрание и Управителният съвет, в който влизат Калин Томов и Иван Стамболов. Председател на УС е Меглена Кунева.

Контакти за връзка със Сдружението:
гр. София, ул. „Георги Бенковски” № 7, ет. 2
тел. 02/ 843 38 00
[email protected]
[email protected]

От управителния съвет на Сдружение „България на гражданите“


Прочетено: 6288 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Кокили за Строители!!! Цвят на череша с пчели Истанбул рибари Флора Бургас 2009 следобедно спокойствие майк Конкурс прическа Бургас 2009 Spirit of Burgas след кафето
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development