Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Община Бургас - наградиха изявени бургаски ученици



06 Декември 2011, Вторник



И Община Бургас награди деца от Бургаски училища, спечелили национални и международни конкурси

На тържествена церемония и по традиция, в навечерието на Никулден, бяха отличени 221 изявени и талантливи бургаски ученици от 25 училища в общината. Отличниците получиха грамоти, книги и тениски с надпис „Аз обичам Бургас“ за спечелените през годината медали и престижни награди от национални конкурси и международни олимпиади. Те бяха наградени от кмета на Община Бургас Димитър Николов.
„Всяка година вие доказвате, че Бургас освен най-добър град за живеене се утвърждава и като най-добрият град за творчество и постижения във всички области на живота.Благодаря на вас и вашите преподаватели за високия професионализъм и усърдната работа през годината“, заяви кметът Николов.
В събитието, което се състоя в зала „Георги Баев“ на Културен център „Морско казино“, участваха още заместник – кметът Йорданка Ананиева, зам.-областният управител Златина Дукова, председателят на Общинския съвет Снежина Маджарова и директорът на РИО – Бургас Виолета Илиева.
Най-умните и талантливи деца на Бургас бяха наградени за успехите си във всички области на науката, изкуствата и физическото възпитание – български език и литература, чуждоезиково обучение, математика, природни науки, информатика, изкуства, спорт и принос в издигане авторитета на училището и града.
Грамота и подаръци бяха присъдени тази година и на Виолета Арабаджиева – студентка в Университет „Проф. д-р Асен Златаров, която бе номинирана за Студент на годината за високи резултати в областта на науката и на Ванеса Вълчева от ЦДГ „Калинка“ в с. Рудник.
 Наградените ученици бяха поздравени от своите връстници и приятели от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ – Мартин Йорданов и Елизабет Ефтимова с кратка музикална програма.



Община Бургас - наградиха изявени бургаски ученици

Община Бургас - наградиха изявени бургаски ученици

Община Бургас - наградиха изявени бургаски ученици

Община Бургас - наградиха изявени бургаски ученици

Община Бургас - наградиха изявени бургаски ученици

Община Бургас - наградиха изявени бургаски ученици
Прочетено: 8632 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Конкурс прическа Бургас 2009 най-съвестният представител Пристанище Приморско Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани Созопол - пристан Декоративната кула до хотел Приятелки в три цвята Светла Мебелна Фабрика ДИЕЗ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development