Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Крими // Секс
С възмущение и доза страх винаги думата проститутка е стряскала майки и бащи.

Българските жрици на любовта – гурбетчии



04 Ноември 2011, Петък


Автор: Гергана Андонова

Жалък и печален е факта, че към днешна дата почти всяко второ момиче предлагащо любов го прави, не защото някой го подтиква към това, а от собствено желание.


В миналото българките насилвани да предлагат секс услуги са били много,  жертви на трафик на хора са били мнозина. Жалък и печален е факта, че към днешна дата почти всяко второ момиче предлагащо любов го прави, не защото някой го подтиква към това, а от собствено желание.

Статистиката е стряскаща, млади хубави жени заминават за Белгия и Холандия с амбицията да направят много пари за малък срок от време. С така наречените им „гаджета”  превърнали се в сутеньори или „мениджъри” считащи се за техни пазачи, които в крайна сметка мога да нарека мързеливи люде с болни мозъци, които на гърба на своята половинка печелят пари. А един ден току виж те се задомяват и създават семейство, което отново ме кара да потреперя от абсурдният им начин на живот и техните идеали. За някой пък е практика да подписват граждански брак със своята половинка, наричат се съпрузи и по този начин си пазят гърба в случай, че на „половинката” им и хрумне да замени сегашният пазач с друг, та реши да се оплаче от него на властите.

Според мен живота човек сам си го чертае, но не е ли това унизителен и грозен начин за забогатяване. Доста холандци смятат, че Сливен е столица на България, това се обяснява с факта, че повечето момичета по холандските витрини са сливналийки.

Аз лично познавам момиче, което от 2 години живее в Белгия и изкарва прехраната си по този начин. Да парите може да са много, но нравствеността и морала се изпаряват, като дим. Лесна или трудна професията момиче под наем е все по актуална за младите българки. Шокирана съм от факта, че предишните скромни и стеснителни до преди година момичета, се завръщат в родния град, променени и без много задръжки, карат луксозните си коли и се хвалят на приятели и познати, колко по – хубав е начинът им на живот сега и колко по – добре се чувстват сега. Никой,не се възмущава а напротив, младите се гордеят с тях, а родителите си мислят, че децата им работят нормална работа в чужбина, без дори да подозират реалността.

Така обикновените момичета, завършили в елитни гимназии, след 2 години гурбет в чужбина събират пари за вили и имоти, скъпи коли и току виж се превръщат в изискани дами от хай лайфа и стават собственици на фирми.

А ролята на нашата държава, къде е? Според мен би трябвало да влезе в сила закон, който да гласи, че професията може да бъде практикувана, поне след двайсет и третата годишнина, тъй като начинът на мислене на човек се променя с годините. По трезвата преценка и правилен избор според мен самата съвсем малко момичета, биха могли да направят, когато са на осемнайсет и биват вече пълнолетни, подлъгани от значението на парите и готови на всичко за тях.


Прочетено: 14056 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Градините на Версай от Бутик Графила 2009, Бургас флора 2008 Колоски на белом фоне Конкурс прическа Бургас 2009 Дружинката ГРОБИЩЕН ПАРК Флора Бургас 2009 Изпращане... МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development