Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Народното събрание ще е домакин на 38-то заседание на Комитета по правни и политически въпроси на ПАЧИС



Бургас. Народното събрание ще е домакин на 38-то заседание на Комитета по правни и политически въпроси на ПАЧИС
Ключови думи: Бургас, Народно събрание, ПАЧИС, Черноморски регион
13 Септември 2011, Вторник



В заседанието, което ще се проведе от 13 до 15 септември 2011 г. в Бургас, ще участват представителите на 12-те страни-членки, наблюдатели и гости.

Народното събрание ще е домакин на 38-то заседание на Комитета по правни и политически въпроси на Парламентарната асамблея на Черноморското икономическо сътрудничество /ПАЧИС/. 

Изпълнението на споразуменията между страните-членки на Организацията в областта на борбата с организираната престъпност, ще бъде централна тема на разискванията. По нея основен доклад ще изнесе заместник-председателят на българската делегация в ПАЧИС Стоян Гюзелев.

 Откриването на заседанието на Комитета по правни и политически въпроси е на 14 септември от 10.00 часа в интерхотел „България” Към участниците във форума привествие ще отправи заместник-председателят на Народното събрание Анастас Атастасов. Заседанието ще открие председателят на комитета Михаил Емелянов.

ПАЧИС е парламентарно измерение на Организацията за Черноморско икономическо сътрудничество – международна регионална икономическа организация на страните от  Черноморския регион. В момента в ПАЧИС участват дванадесет държави – Албания, Армения, Азербайджан, България, Грузия, Гърция, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Турция и Украйна. 

Приоритетите в дейността на Асамблеята са предопределени от разбирането, че активизирането на икономическото, двустранно и многостранно, сътрудничество в Черноморския регион ще допринесе за развитието на страните-участнички, но и ще спомогне за преодоляването на междудържавните и етническите конфликти.

Като отчита голямото значение на развитието на взаимоотношенията между ЧИС и Европейския съюз като регионални организации, ПАЧИС интензифицира връзките си с Европейския парламент, който е със статут на наблюдател в Асамблеята.



Прочетено: 4426 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Az sym ot Burgas Пречиствател на въздух за стая с термометър обход в търсене на храна Конкур глазами зрителя Флора -Бургас-2009.JPG Машините на Леонардо Пони тоже кони pepi трансвагон моите цветя ПЕПИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development