Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Избори 2011: Димитър Куцаров - Камелия Тодорова



06 Септември 2011, Вторник



Според Димитър Куцаров, който реши да се включи в кандидат-президентската надпревара в двойка с Камелия Тодорова, последният доклад от юли месец тази година звучи, сякаш евроинституциите вече губят търпение, въпреки първоначалните високи очаквания от смяната на правителството в София.

Според Димитър Куцаров, кандидат за президент на избори 2011 "Ако позволим да ни откраднат и тези избори, демокрацията у нас е мъртва. Вероятно имаме последен шанс за промяна, но и този ни шанс може да бъде ограбен, ако избирателната активност е толкова ниска, колкото пророкуват социолози и политически наблюдатели"

"По-твърди позиции от страна на Европейските институции, особено в дните преди предстоящите избори за президент и местна власт", каза от Брюксел Димитър Куцаров за срещи с представители на ОЛАФ и на Комисията по правата на човека към Европейския парламент.

Последният доклад от юли месец тази година звучи, сякаш евроинституциите вече губят търпение.

Крайно време е Евросъюзът, Европейската комисия, да поемат по-активна роля в този процес. Да се обърнат директно към българите, щом управялващите не могат или не желаят да работят за изчистване името на страната!

Евросъюзът да изпрати наблюдатели на изборите на 23 октомври. Ако и тези избори, както всички досега, бъдат купени от партиите, ако вотът на избирателите бъде откраднат, това ще означава смърт за българската демокрация.

Фаворизирането на определени партии и техните кандидати от страна на медиите, свободното предоставяне на ефирно време, дали се предоставя такова на всички кандидати, за да бъде информирана обществеността за техните платформи и идеи и начина по който, се определят цените на медийните услуги преди и в политическата кампания за президентски избори.


Прочетено: 6196 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 ХРИСТИ Зеленина в Странджа Созопол Старото пристанище Черноморец Бургас Републиканска след ремонта Конкурс прическа Бургас 2009 газ Салат дьо Шоп майк Underwater
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development