Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Поморие през тази седмица започва VІ международен музикален фестивал за талантливи хора с увреждания22 Август 2011, ПонеделникОрганизатор на събитието е фондация СИЛА ЗА ЖИВОТ.

На 26 и 27 август 2011 в Поморие, на централния площад, ще се проведе  6-ти международен музикален фестивал на талантливите хора с физически увреждания. Фестивалът се осъществява с подкрепата на Агенция за хората с увреждания към Министерството на труда и социалната политика, Община Поморие и Национален център за социална рехабилитация "Св. Георги" - Поморие.

Участници са Кристиян Григоров - Криси; Богдана Петрова - незрящото момиче от "България търси талант"; Веницислав Миланов - финалист с Нели Рангелова в телевизионния формат "Байландо"; Илона Калчева, Роберт Абрашев, Румен Михайлов; хореографите от танцова формация "Танцувам не по-различно от теб", които изпълняват уникален Варненски танц в инвалидни колички; даровити деца от Дом за умствена изостаналост в с. Кошарица; гости от Полша, Украйна и Македония, както и други даровити хора в неравностойно положение. Специален гост на втората фестивална вечер ще бъде популярният музикант Борис Гуджунов.

Жури под председателството на Стефан Диомов и членове Борис Гуджунов, Орхан Мурад и др. ще оценяват вокалните умения на изпълнителите в областта на популярната музика.


Прочетено: 12220 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
красиви по всяко време Бургас, ФЛОРА 2008 Машините на Леонардо Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Конкурс прическа Бургас 2009 вечерен Бургас Ива цвят Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани Кокили за Строители и Атракции Тройката, паметника Графила 2009, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development