Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кръпката Бенд - приятен финалКръпката Бенд - приятен финал
Ключови думи: spirit of burgas, бургас, спирит ъф бургас, васко кръпката
16 Август 2011, ВторникПоследната вечер на Спирит ъф Бургас беше по-спокойна от предната. Решихме да се пуснем по по-леките сцени и се натъкнахме на забивката на Кръпката Бенд. Честно казано след толкова качествено направен блус ми се прииска да си намеря хармоника и да се науча да свиря като Васко Кръпката.

Последната вечер на Спирит ъф Бургас беше по-спокойна от предната. Решихме да се пуснем по по-леките сцени и се натъкнахме на забивката на Кръпката Бенд. Честно казано след толкова качествено направен блус ми се прииска да си намеря хармоника и да се науча да свиря като Васко Кръпката. Признавам си, че не бях присъствал на блус концерт досега и ми се стори забавно (но по добър начин) как публиката танцуваше бууги и други подобни движения, но всички насочени към бенда. Определено това беше един освежаващ час, който за съжаление се оказа и последния за екипа ни на Спирит ъф Бургас. С набити крака се запътваме към изхода като поглеждаме с една носталгия към мейн-стейджа - "догодина повече".

 Прочетено: 2482 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ухажване Египет Връзка Странджа тръби 2 Старият Бургас Китен нощувки и квартири на ниски цени през деня не трябва да спиш! МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. Списание Влъхвите Конкурс прическа Бургас 2009 ll
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development