Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Сноби // Звезди
Умек - в едно от поседните партита за сезона след подгрявка от Balthazar и афтър от Dataminion

Umek @ Cacao15 Август 2011, Понеделник


Автор: Bourgas.org

След бърза обиколка на Спирит ъф Бургас се запътваме към Слънчев Бряг около полунoщ. Петък вечер през лятото - трафикът е стабилен както винаги. След като се справихме с тъжната ситуация на българския път се справяме и с тъжната ситуация на паркиране върху чакъл за 10 лв... Поне паркингът, който си делят 2 чалготеки, 1 ретро и 1 хаус клуб създава атракция.

Някак си още с излизането от колата си личи кой на къде се е запътил - животинските шарки тип зебра/тигър право към Час пик и Домби с леки препъвания на 15 сантиметрови токове, леко несъответстващо на обстановката официално облекло на посетителите на Брилянтин и естествено неизменните "хаусъри" за Какао.

Присъединяваме се към "хаусърите" - словенският минималист(и не само) Умек ще прави едно от последните партита на Renesanz за сезона след подгрявка от Balthazar и афтър от Dataminion.

След като си забравям апарата в колата и се налага да се върна през любимия ми чакъл, който през селските ми чехли боли, влизаме. Партито вече е почнало, Какао е почти пълно, Балтазар играе на пултовете. След около час от доста добър сет, който загравя публиката Умек и неговият колега Dataminions излизат на дж-сцената и публиката полудява. Още 15 минути сглабяне на пулта на Умек и се почва! Сетовете на словенеца по принцип са по-"бързи" и този път не разочарова. 2 часа непрекъсната енергия от него преливат в още 2 часа много силен афтър то Dataminions. Публиката на Какао се разглоби прилично - нищо че не беше на голямата сцена, която седеше като отритната в края на заведението. Малко, но качествено както се казва :)

След сет, който определено ни направи редовни посетители на неговите партита в България Умек, а по-късно и Dataminions си тръгват - както и ние (за съжаление нямам енергия за афтъра, който ще продължи до късна сутрин). По пътя за колата срещаме миграцията на тигрите и пантерите от оста - Домби - Час Пик. Къде пияни, къде по-пияни се покатерват в колите си и дружно отпътуваме от този парти рай - утре ни чакат Скънк Ананси и Моби(Moby) на плажа в Бургас.

След сет, който определено ни направи редовни посетители на неговите партита в България Умек

След сет, който определено ни направи редовни посетители на неговите партита в България Умек

След сет, който определено ни направи редовни посетители на неговите партита в България Умек

DJ BaltazarПрочетено: 11136 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Залез Spirit of Burgas коледни песни Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Бургаският кей Spirit of Burgas Паметник на незнайния войн шарено килимче Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Бургас-моста Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик Финансова помощ за бедните
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development