Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Феновете предпочитаха българската музика на BECK’STAGE на Spirit of Burgas



Ключови думи: Spirit og Burgas, музика, фестивал
15 Август 2011, Понеделник



BECKSTAGE беше най-новата, шеста сцена, част от официалната програма на Spirit of Burgas. На нея звезди бяха самите фенове.

Под знака на българската музика премина първата вечер на BECK’S сцената на Spirit of Burgas.

За тези, които се осмелиха да се качат на BECK’STAGE имаше осигурени текст, инструментал и аксесоари. Изпълненията се снимаха на зелен фон и се излъчваха на екран до сцената. Там образът на изпълнителя беше наложен в реално време върху кадри от Основната сцена на фестивала. Така, на практика, участниците на BECK’STAGE виждаха изплънението си, „пренесено в друга реалност” – на Основната сцена, което правеше още по-силно усещането им, че са истински звезди.

Избирът беше измежду хитове като Lift Me Up и Beautiful на Moby, Hedonism и Charlie Big Potato на Skunk Anansie, Diamond Eyes на Deftones, както и „Директор на водопад” на Милена и Ревю и „Няма бира” на Кръпка Блус Бенд и др.

В първата вечер на BECK’STAGE фаворити се оказаха парчетата на българските изпълнители. Повечето от феновете заложиха и изпълниха с изключително вдъхновение „класики”-те на Васко Кръпката и Милена, любимо се оказа и „Обичам” на The Pomorians. От листата с чуждите изпълнители най-предпочитани бяха парчетата на  Moby и Skunk Anansie – имена, които предстои да видим тази вечер.
„Усещането е уникално, готино е са де видиш на Голяма сцена, следващия път ще изпея нещо друго” – това бяха част от най-честите коментари на феновете, след като слязат от BECK’STAGE. Те напълно отговарят на очакванията на организаторите от BECK’S – партньор на Spirit of Burgas 2011, които изградиха тази сцена – да допринесат за едно ново, по-различно и запомнящо се изживяване.

BECK’STAGE е разположен срещу «На Тъмно» сцената. Непосредствено след входа на фестивала момичета на Beck’s също  упътват към нея всички желаещи, има я и на картата на Фестивала (Virtual stage). На сцената на Beck’s може да излезе всеки, навършил 18 години, желаещ да разбере какво е да си «на голяма сцена».

За всички, които ще участват на BECK’S сцената, славата продължава и след края на Spirit of Burgas. Видео с тяхното изпълнение ще бъде качено на www.becks.bg, както и на страницата на Beck’s във Facebook www.facebook.com/Becksperience.Bulgaria.

 

Допълнителна информация:
Подкрепяйки Spirit of Burgas 2011, чрез марката Beck’s „Каменица” АД  продължава успешното партньорство с организаторите му. Партньорството съвпада с философията на Beck’s марката да бъде част от най-вълнуващите музикални събития. Чрез своя собствена музикална платформа - Beck'sperience, брандът традиционно партнира на най-добрите от световната и българската сцена имена.

В България марката Beck’ e част от портфолиото на „Каменица” АД. „Каменица” АД е водеща пивоварна компания в България.  До придобиването й от CVC Capital Partners в края на 2009 г. компанията е част от най-големия производител на бира в света Anheuser-Busch InBev. „Каменица” АД е единствената българска компания, която съчетава трите пивоварни традиции: белгийската, немската и чешката. Портфолиото й включва както местните марки Каменица, Астика, Бургаско пиво, Славена, така и водещите световни марки Stella Artois, Beck’s и Staropramen. Компанията оперира с две пивоварни в Пловдив и Хасково, както и с два малцерая - в Хасково и Плевен. Общият брой на заетите в дружеството възлиза на около 800 работници и служители и с това компанията е и най-големия работодател в бирената индустрия. За последните четири години „Каменица” АД е инвестирала повече от 68 млн. лева, по-голямата част от които са вложени в пивоварните в Хасково и Пловдив.



Прочетено: 9690 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 KST Bourgas 1975 Конкурс прическа Бургас 2009 1 Кокили за Строителите-супер НОВО!!! Конкур глазами зрителя МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА Декабрь 2017 года Строеж с кран информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Мой хороший знакомый из Бургаса
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development