Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Spirit of Burgas напълни хотелите в града



12 Август 2011, Петък


Източник: Фокус Нюз

Всички хотели на територията на община Бургас са заети заради фестивала Spirit of Burgas

По-голям от всякога е интересът към Spirit of Burgas тази година, съобщиха от общинския пресцентър. Хиляди музикални фенове от страната и чужбина вече са в Бургас и околността, още повече се очаква да станат те от утре, когато започва фестивалът. За дните по време на и около SPIRIT всички хотели  на територията на община Бургас – от най-луксозните до тези най-ниска категория, са заети. Подобно е положението и с частните квартири и общежитията. Туристическият информационен център вече пренасочва феновете, търсещи, къде да се настанят, към съседни общини. В пълна готовност да посрещнат нуждите на многобройните гости на града през следващите три дни са и таксиметровите компании.
Собствениците на магазини и заведения също се подготвят за очакваната увеличена консумация в следващите дни – зареждат се допълнително стоки, организира се помощен персонал.
По време на целия фестивал доброволци ще раздават презервативи и информационни материали, свързани с превенцията на ХИВ/СПИН. В събота от 19.00 часа на входа на фестивалното градче ще бъде разположен мобилен кабинет за анонимно консултиране и изследване за СПИН. Туристическият информационен център на Бургас, който се намира при подлеза на „Операта”, ще остане отворен и в трите дни на Spirit of Burgas, за да упътва и помага на многобройните туристи, дошли в града специално за музикалното събитие на годината. Техен пункт ще има разположен и в зоната на фестивалното градче.


Прочетено: 4874 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
небе Стилът на знаменитостите Слънчев бряг не е само строителен обект БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Източнокатолическата черква Цветы луговые Best friends булка от Бургас Конникът в парк Конкурс прическа Бургас 2009 Бургаският кей Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development