Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Най-велики сме. БАРОМЕТЪР за бургазлии



11 Август 2011, Четвъртък



Как ще го стигнем Барак Обама, като той с един туитър и един фейсбук изпра парите от анонимни дарения. Община Бургас продуцира радиопредаване в радио, което малцина бургазлии знаят, че съшествува. Но! Знаят го журналистите, а по принцип те са своите най-верни читатели и слуатели.

Радиопредаване, продуцирано от Община Бургас, стартира на 19 август (петък) от 11 часа в програмата на общинското радио и ще бъде предавано пряко по кабел и онлайн чрез сайта: www.radioburgas.net . Идеята е всеки бургазлия да получи възможност за обратна връзка с институциите, като сподели впечатленията си от случващото се в Бургас или постави въпросите, които го вълнуват, към управляващите. 

Всеки вторник от 16 до 17 часа в „студио на открито” на сцена „Охлюва” (а при лошо време в стъкленото фоайе на Морското казино) екипът на Общинско радио Бургас ще очаква желаещите да говорят. На тел. 056/844-265 всеки работен ден до 15 часа и чрез e-mail: [email protected] може да бъде осъществявана връзка с екипа постоянно. Темата, породила най-голям обществен интерес, ще бъде разисквана в предаването „БАРОМЕТЪР” с гост в студиото, който да отговори на поставените въпроси.

Питайте и ще ви се отговори!
Първата среща ще бъде на 16 август от 16 часа на открита сцена „Охлюва”.
Отговори на своите въпроси ще получавате всеки петък от 11 часа в предаването „Барометър” - едно предаване по „горещите теми на деня”, създадено от и за гражданите на Бургас!




Прочетено: 4732 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Инсталация pepi Созопол Краси Море,земя, въздух Международен Семинар на фризьорите София Бургаският кей wellcome to bourgas Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас АЗ ПЕПИ pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development