Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Туристи без спомени. За нас лъжа, за тях истина



11 Август 2011, Четвъртък



По Черноморието все по-активна загуба на памет, като резултат от недоспиване с припиване, тресе чуждестранните туристи.

На 10.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 50 годишна ирландска туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че на 04.08.т.г. от апартамента й, е откраднат портфейл, съдържащ сумата от 1 100 евро. В апартамента е проникнато по неустановен начин, тъй като входната и балконска врати са били затворени и няма следи от взлом. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 10.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Царево се получи съобщение от 41 годишна руска туристка, отседнала в к-г «Арапя», за това че от спортната й чанта, забравена в столовата на вилно селище «Корал», й е извършена кражба на сумата от 1 586 евро. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Царево.
На 10.08.т.г. около 11.00 ч. по ул. “Васил Петлешков” в бургаския комплекс “Лазур”, 51 годишна бургазлийка е застигната в гръб от непознат мъж, който блъснал и издърпал от ръката й торбичка, съдържаща : сумата от 500 лв., четири секретни ключа, лични документи, две сим карти за мобилен телефон и други дребни вещи. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.
На 10.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 45 годишен руски турист, отседнал в с. Равда, за това че чрез взломяване на входната врата е проникнато в обитавания от него апартамент, като е извършена кражба на : сумата  от 5 000 евро и 1 300 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 10.08.т.г. около 15.00 ч. в Районно управление «Полиция» - Поморие е получено съобщение от 58 годишен израелски турист, за това че час по-рано е ударен с юмрук в лицето от руския турист – К.Б., 56 годишен, отседнал в х-л «Релакс» в Поморие.  Инцидентът е осъществен на пред рецепцията на хотела – установено е, че руснака в явно нетрезво състояние удрял и отправял обиди, закани и заплахи към гостите на хотела  и персонала. К.Б. е задържан със заповед за полицейско задържане засрок от едно денонощие. Часове след задържането туриста поискал лекарска помощ, защото се почувствал зле / незабавно е повикан екип на «Спешна помощ» и руснака е транспортиран до МБАЛ – Бургас, където е установено че има заболяване на белите дробове/. За случая е уведомена негова близка, с която е на почивка в България. По думите й К.Б. от самото настаняване в хотела е бил в нетрезво състояние и създавал проблеми, но до сериозни инциденти не се стигало. Работата по случая продължава.
На 10.08.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Несебър са установили извършителите на кражбата на две дамски чанти, собственост на две австрийски туристки, отседнали в Слънчев бряг, в които са се съдържали : три мобилни телефона, фотоапарат, две портомонета със сумата от 200 лв. и 55 евро – това са : криминално проявения Т.Ж., 26 годишен и негов приятел. Вещите - предмет на престъплението са намерени в Т.Ж. и иззети. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.




Прочетено: 4058 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
АНГЛИЯ есен 01 Кокили за Строители и Атракции ХРИСТИ Кавказка иглика Попрошайка воробей Черноморец Бургас Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. Близо до жп гарата Фонтанът на площад Бодил край Ясна поляна
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development