Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сега или никога. Едно турне на театър Българска армия край Бургас



На 10 и 11 август всички фенове на театралното изкуство от и в Бургас, могат да посетят Военния клуб на града,
Ключови думи: Валентин Красногоров, Красимир Ранков, РАНКОВ, театър, ваканция, Варна, Созопол, Летен театър
05 Август 2011, Петък



В разгара на най-отпускарския месец - август,когато всички са на вълна „море любов,и още нещо…”, както се казваше в едни знаменит български филм, театър „Българска армия” ще се постарае да е това „нещо”, което (с риск да прекалим с телевизионния сленг) ще бъде „черешката на тортата” в морската ваканция на любимата ни публика.

Театър Българска армия•
„Сега или никога”
от Валентин Красногоров
постановка: Красимир Ранков и Веселин Ранков
сценография: Петя Боюкова
участват: Стефка ЯНОРОВА, Ярослава ПАВЛОВА, Веселин РАНКОВ, Красимир РАНКОВ

В разгара на най-отпускарския месец - август,когато всички са на вълна „море любов,и още нещо…”, както се казваше в едни знаменит български филм, театър „Българска армия” ще се постарае да е това „нещо”, което (с риск да прекалим с телевизионния сленг) ще бъде „черешката на тортата” в морската ваканция на любимата ни публика.
Турнето, което стартира на 9 август от гр. Варна и продължава на юг за да стигне на 13 август до прекрасния Созопол, ще разнообрази лятната ваканция на всички на които все ни липсва по нещо, а то обикновено е повече смях и свежо настроение с летния хит на армейската трупа. Комедията на режисьорския и братски тандем Краси Ранков и Веселин Ранков по текст на един от най-забавните, но и до болка откровени руски автори Валентин Красногоров - пиесата „Сега или Никога”.   
И тук публиката ще има възможност да се наслади на колоритното семейство Ставреви от телевизионни хит „Стъклен дом”, но този път култовата екранна двойка – Краси Ранков и Стефка Янорова са подкрепени от още един чудесен тандем - актьорът с над 60 роли в театъра, киното и телевизията, гласът от незабравимия сериал „Ало, Ало”, режисьорът, преподавателят по актьорско майсторство и не на последно място БРАТЪТ - Веселин Ранков и младата, красива и много талантлива- актрисата, позната ни от телевизионното шоу „Аламинут” - Ярослава Павлова.
Историята е  много весела, но в същото време разбулва пред погледите ни собственото ни концентрирано всекидневие. Остроумният разказ за две семейства забъркани в рискован любовен четириъгълник я правят привлекателна и за актьорите, и за зрителите, които със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в нея, защото „и да си женен и да не си женен, след 10 години ще съжаляваш”, както ни напомня и опитния Красимир Ранков.
Обиколката на звездния квартет стартира на 9 август от гр. Варна. Там спектакъла може да бъде видян в театър „Българан”. На 10 и 11 август всички фенове на театралното изкуство от и в Бургас, могат да посетят Военния клуб на града, а на 12 и 13 още повече слънчево настроение ще получите в читалището на гр. Созопол. От театъра гарантират, че цената на билетите няма да надхвърля „разходка с лодка”...,джет или каквото там предпочитате.

Но това не е всичко. Седмица по-късно (22 август) трупата се отправя към гр. Пловдив, където спектакъла ще бъде представен на сцената на Летния театър. На 23 август и всички в гр. Разград и региона могат да си подарят една незабравима вечер като посетят Драматичния театър в града, а само ден по-късно вече и публиката в Русе ще има възможност да се порадва на звездния квартет.



Прочетено: 5074 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
димитров ден Конкурс прическа Бургас 2009 попътна Подводен свят АРКУТИНО Хозяин причала жажда за светлина СУЕТНОС газ залез над ез.Вая-Бургас.JPG Римокатолическата черква
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development