Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кметът на Община Бургас Димитър Николов и посланикът на САЩ у нас Н. Пр. Джеймс Уорлик се харесаха



Кметът на Община Бургас Димитър Николов прие днес в кабинета си посланика на САЩ у нас Н. Пр. Джеймс Уорлик. Дипломатът е на официално посещение в града и региона.
Ключови думи: Димитър Николов, американски посланик, Бургас, Джеймс Уорлик
04 Август 2011, Четвъртък



Посланикът на САЩ се срещна рутинно с кмета на Бургас Димитър Николов. Дипломатът е на официално посещение в града и региона. В приятелски разговор се коментираха чуждестранните инвестиции в града, екопроекти и транспортните проблеми

Кметът Николов се срещна с американския посланик.

Кметът на Община Бургас Димитър Николов прие днес в кабинета си посланика на САЩ у нас Н. Пр. Джеймс Уорлик. Дипломатът е на официално посещение в града и региона.

Гостът прояви интерес към състоянието на чуждестранните инвестиции в Бургас, както и към по-важните проекти, по които Общината работи към момента. 

Николов запозна американския посланик с основните сфери, към които са насочени чуждестранните инвестиции в община Бургас през последните години – зелена енергия, фотоволтаични системи, енергийна ефективност. Той отбеляза видимо по-големия интерес от страна на чуждите фирми през последните няколко години. Кметът  постави акцент върху развитието на транспортните и логистични възможности на бургаския регион с предстоящите модернизации на Пристанището, Летище Бургас, ЖП транспорта, началото на рехабилитацията на Ришкия проход и завършването на автомагистрала «Тракия». Николов представи пред посланика и проекта за Интегриран градски транспорт на Бургас, който е най-големият и важен европейски проект за града, стартирал през тази година.

Уорлик прояви интерес и към културния живот на града и заяви  желание много скоро да посети Бургас отново, но този път с идеята да се запознае по-отблизо с фестивалите и културните събития тук.




Кметът на Община Бургас Димитър Николов прие днес

Кметът на Община Бургас Димитър Николов прие днес
Прочетено: 5100 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Животът продължава козунак Първа копка Долно Езерово ФАРА НА АХЕЛОЙ Spirit of Burgas аз На Вая pepi ремонт носачи газ Жреци на музите 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development