Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кметът на Община Бургас Димитър Николов и посланикът на САЩ у нас Н. Пр. Джеймс Уорлик се харесахаКметът на Община Бургас Димитър Николов прие днес в кабинета си посланика на САЩ у нас Н. Пр. Джеймс Уорлик. Дипломатът е на официално посещение в града и региона.
Ключови думи: Димитър Николов, американски посланик, Бургас, Джеймс Уорлик
04 Август 2011, ЧетвъртъкПосланикът на САЩ се срещна рутинно с кмета на Бургас Димитър Николов. Дипломатът е на официално посещение в града и региона. В приятелски разговор се коментираха чуждестранните инвестиции в града, екопроекти и транспортните проблеми

Кметът Николов се срещна с американския посланик.

Кметът на Община Бургас Димитър Николов прие днес в кабинета си посланика на САЩ у нас Н. Пр. Джеймс Уорлик. Дипломатът е на официално посещение в града и региона.

Гостът прояви интерес към състоянието на чуждестранните инвестиции в Бургас, както и към по-важните проекти, по които Общината работи към момента. 

Николов запозна американския посланик с основните сфери, към които са насочени чуждестранните инвестиции в община Бургас през последните години – зелена енергия, фотоволтаични системи, енергийна ефективност. Той отбеляза видимо по-големия интерес от страна на чуждите фирми през последните няколко години. Кметът  постави акцент върху развитието на транспортните и логистични възможности на бургаския регион с предстоящите модернизации на Пристанището, Летище Бургас, ЖП транспорта, началото на рехабилитацията на Ришкия проход и завършването на автомагистрала «Тракия». Николов представи пред посланика и проекта за Интегриран градски транспорт на Бургас, който е най-големият и важен европейски проект за града, стартирал през тази година.

Уорлик прояви интерес и към културния живот на града и заяви  желание много скоро да посети Бургас отново, но този път с идеята да се запознае по-отблизо с фестивалите и културните събития тук.
Кметът на Община Бургас Димитър Николов прие днес

Кметът на Община Бургас Димитър Николов прие днес
Прочетено: 3554 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 
1
Читател
04.08.2011 09:46
0
Ами като са се харесали, тогава и да се вземат :-)


Снимки от Бургас
Добави снимка
Близо до жп гарата Мото клуб Бургаският кей изгрев бл.29 вх.7 Най-тъжната ми снимка... камини Международен Семинар на фризьорите София небе В очакване на жертвата pepi Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development