Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

LEFTFIELD – хедлайнери на основната сцена на SPIRIT of Burgas 2011



11 Юли 2011, Понеделник



Leftfield - едно от най-големите имена на електронната музика в света, e хедлайнер в третата вечер на основната сцена на SPIRIT of Burgas 2011. Стартирал в края на `80те, когато електроника и цикличност са синоними, проектът се отличава с иновативния си интелигентен подход в създаването на денс музика.

Leftfield - едно от най-големите имена на електронната музика в света, e хедлайнер в третата вечер на основната сцена на SPIRIT of Burgas 2011. Стартирал в края на  `80те, когато електроника и цикличност са синоними, проектът се отличава с иновативния си интелигентен подход в създаването на денс музика.

Характерното в звученето им е умелото смесване на хаус музика с реге и дъб, както и вкарването на живи вокали в траковете.

Парчетата, с които публиката винаги ще свързва името Leftfield са Phat Planet (използвано за рекламата на Guinness, определена за най-добрата реклама на всички времена, за телевизионния сериал Beast Machines и във видеоиграта f1 2000), както и Afro-Left и Afrika Shox.

Leftism - първият официален албум на Leftfield и до ден днешен остава сред десетте ключови албума на 90-те. Вторият - Rhythm & Stealth, от 1999г., е номиниран за наградата Mercury Music през 2000та и достига номер 1 в класацията за албуми на Великобритания.

През 2002г. фундаментът на групата - Paul Daley и Neil Barnes разделят пътищата си. Neil се концентрира върху кариерата си на продуцент, а Paul се фокусира върху диджейски изяви. и всеки започва да гради индивидуална кариера на DJ и продуцент. През лятото на 2010г. обаче Neil възражда Leftfield, събирайки музиканти, с които обикаля множество значими фестивали, сред които  Creamfields (Англия), RockNess (Шотландия) и 'Electric Picnic' (Ирландия).

Запазил автентичния дух на някогашния Leftfield, Neil Barnes посреща с голям ентусиазъм всяка своя нова среща на живо с публика. Компанията, в която ще го видим и на основната сцена на SPIRIT of Burgas 2011 на 14 август включва Adam Wren (кийборди), Sebastian Beresford на ударните, и оригиналните вокалисти Djum Djum, Earl 16 и Cheshire Cat. Появата на всички тях се случва с подкрепата на Beck’s – немска марка бира номер едно в света. В синхрон с музиката на Leftfiled брандът също използва иновативен подход в комуникацията с феновете. Марката е първата в сектора на бързооборотните стоки в България, която въведе augment reality технология в своя игра, чрез която в момента раздава билети за Spirit of Burgas.



Прочетено: 3494 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
закачалки 2 моите цветя Флора -Бургас-2009.JPG Конкурс прическа Бургас 2009 Ботева и Фердинандова Земя на хоризонта бургаска среща Театър за драма. опера и балет, Бургас. Vision деца полети и пристани 02
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development