Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ново поколение IBM XIV системи за съхранение на данни подобряват ефективността при работа с различни приложения



22 Юли 2011, Петък


Автор: Иво Петров

IBM представя нова версия на успешната система за съхранение на данни – IBM XIV Storage System Gen3, която предлага възможност за по-бърз и по-лесен достъп до информация, като същевременно намалява разходите за съхранението й. IBM XIV Storage System Gen3 предоставя възможност за по-ефективно опериране с по-тежки приложения, като виртуализация, облачен компютинг и бизнес анализи.

София, 21 юли 2011 г. IBM представя нова версия на успешната система за съхранение на данни – IBM XIV Storage System Gen3, която предлага възможност за по-бърз и по-лесен достъп до информация, като същевременно намалява разходите за съхранението й. IBM XIV Storage System Gen3 предоставя възможност за по-ефективно опериране с по-тежки приложения, като виртуализация, облачен компютинг и бизнес анализи.

"Тъй като XIV Storage System Gen3 беше приета много добре от клиенти и бизнес партньори, тя се превърна във важна и основополагаща част от портфолиото от системи за съхранение на данни на IBM ", казва Николай Драмов, Мениджър отдел „Системи и Технологии”, IBM България. XIV Gen3 може да оптимизира съхранението на широк спектър от приложения, включително бази данни, електронна поща, онлайн обработка на транзакции и ERP приложения.

IBM XIV Storage System Gen3 е универсална система за съхранение от висок клас, разполагаща с изцяло виртуална мрежова архитектура, която допринася значително за намаляване на разходите и за повишаване на ефективността при работа с различни приложения. XIV Storage System Gen3 поддържа популярната сървърна платформа за виртуализация и облачен компютинг – VMware, като над 70 % от системите XIV хостват виртуализиращия софтуер.

Благодарение на автоматизираното подреждане на обемите от данни, системата се самонастройва при промяна на натовареността на приложенията. IBM XIV Storage System Gen3 е и до четири пъти по-бърза от предишните модели и се отличава с подобрено управление на софтуера, което й позволява да поема още повече натоварване и да бъде по-лесна за използване. Системата ще бъде пусната на пазара през септември и може да бъде закупена на 69 % по-ниска цена в сравнение с подобния на него продукт EMC.

През 2008 година IBM придоби XIV и оттогава е продала повече от 4500 такива системи на клиенти по целия свят, а над 1100 нови клиента са избрали XIV Storage System Gen3. Системата е добре интегрирана в продуктовото портфолио на IBM с продукти като IBM ProtecTIER ®, SONAS, SAN Volume Controller, Storwize ® V7000 и Tivoli ®.



Прочетено: 5098 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas pepi моите цветя моите цветя Флора Бургас 2009 Флора -Бургас-2009.JPG Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 евро 2008 Бургас, ФЛОРА 2009 Бургаският мост
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development