Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // Бургас
Gravity Co. идва на морето със суперспектакъл

Gravity Co в Бургас на 26 юли



22 Юли 2011, Петък



Gravity Co за първи път представят цялостен спектакъл със сценография и светлинни ефекти, съобразени със спецификата на всяка отделна песен. За да постигнат това, заедно с бандата ще пътува целият екип и апаратура на компанията Stagemasters. Те подготвят сценичните ефекти повече от 3 месеца.

ГРУПАТА ПРЕДСТАВЯ НОВ ЧЛЕН НА THE ELECTRIC TOUR  В ПЛОВДИВ, ВАРНА И БУРГАС

GRAVITY CO.  и  ЧЕЗ БЪЛГАРИЯ СЪС СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

След множество изяви на престижни фестивали в Европа и у нас през изминалите години, Gravity Co. представят нова продукция и емблематични парчета на мащабни концерти в Пловдив, Варна и Бургас. Сега, след завръщането на фронтмена Явор Захариев, и на финалната права пред реализация на четвърти студиен албум, бандата ще забие в летните театри на Варна и Бургас и популярната сцена на открито в стария Пловдив – „Конюшните на Царя“.

The Electric Tour – дати и места:
20 юли – Пловдив – „Конюшните на Царя“ – 20:30
24 юли – Варна     – Летен театър                -  21:00
26 юли – Бургас    – Летен театър                – 21:00
Билети могат да бъдат закупени в мрежата на http://www.ticketplus.bg/ на промоционална цена за първите 100 бр. - 10 лв.
Gravity Co. ще пътуват с целия екип и апаратура на компанията Stagemasters, които подготвят сценографията и светлинните ефекти вече повече от 3 месеца, така че всеки елемент от шоуто да бъде съобразен с атмосферата и спецификата на отделните песни.
По време на концертите ще бъде представен нов член на бандата – компютърно генериран виртуален персонаж, който ще изпълнява ролята на басист в някои от парчетата. Той ще бъде прожектиран в реален човешки ръст на екран, и ще взаимодейства интерактивно с останалите музиканти и публиката. За неговата визуализация се грижи 3D engine, Той се управлява чрез специален контролер, но и притежава собствен изкуствен интелект. Виновници за създаването му са талантливите артисти и програмисти от BonArt Studio, в чието портфолио влизат работа върху световно известни заглавия от гейм индустрията като „Pirates of the Caribbean”, “Tron – Evolution” и др.


От къде идва името The Electric Tour?
Gravity Co. са инди-електро група, която представя своята музика на живо с високо звуково налягане и много светлина. И въпреки това момчетата са сериозно загрижени за опазване на околната среда и световните ресурси и стоят твърдо зад позицията, че всеки е отговорен за нашето общо бъдеще. Да се забавляваме е чудесно, но трябва да бъде и разумно. В световен мащаб с развитието на развлекателната индустрия се наблюдава все по-мащабни продукции без никаква мисъл за икономия на електроенергия. За един средно голям стадионен концерт общата консумация е не по-малка от 500 кW и със всяка изминала година се увеличава. Това се използва дори като реклама за събитията. Колкото повече мощност - толкова по добре. А дали е така? Непрекъснато сме свидетели на широко рекламирани по този начин концерти, които се оказват повече от посредствени като преживяване. Затова след проучване за енергийната ефективност на осветителните и озвучителни системи, турнето ще се проведе със специално подбрана апаратура, която ще реализира иконмия от над 60% от изразходваната електроенергия без никакъв компромис с качеството на продукцията. Затова съвместно с ЧЕЗ България, групата ще направи специални замервания на количеството изразходвана енергия и качествените показатели на звука и осветлението, с които да покаже реалната икономия, която може да бъде постигната.

Събитието се провежда с подкрепата на Община Бургас, OMV и медийното партньорство на Zrock, MusicSpace, БГ Радио, http://www.avtora.com/, Дарик радио.



Прочетено: 4192 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Слънчев бряг не е само строителен обект БГ СМЕШКИ моите цветя pepi шарено килимче Нова професия Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ хубава вечер Театър за драма. опера и балет, Бургас. Йордановден 2011, Бургас - от Тина
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development