Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Регионалният представител на ТПП на Руската Федерация приключва мандата си в БългарияНовият търговски представител към Посолството на Руската Федерация се запозна с БТПП
Ключови думи: Ростовски, Руската Федерация, Игор Илингин
01 Юни 2011, СрядаНа 31 май 2011 г. в БТПП се проведе среща между председателя Цветан Симеонов и Григорий Григориевич Ростовски, регионален представител на Търговско-промишлената палата на Руската Федерация на Балканите.

На 31 май 2011 г. в БТПП се проведе среща между председателя Цветан Симеонов и Григорий Григориевич Ростовски, регионален представител на Търговско-промишлената палата на Руската Федерация на Балканите. Поводът за срещата бе приключването на мандата на г-н Ростовски, който 6 години бе в нашата страна.

Г-н Симеонов награди представителя на ТПП на Руската Федерация с почетна диплома за приноса му в развитието на двустранните икономически отношения. Очаква се през лятото на тази година нов представител да поеме работата на г-н Ростовски.

На срещата стана ясно, че се очаква в средата на юни 2011 г. в България да пристигнат бизнесмени от Вологда, Русия, по инициатива на Българо-руската ТПП.


Новият търговски представител къмПосолството на Руската Федерация се запозна с БТПП
Игор Илингин, търговски представител на Руската Федерация в България се срещна с председателя на БТПП Цветан Симеонов на 31 май 2011 г.
Той се запозна с дейността на палатата и реалните проблеми между бизнеса от двете страни – визови пречки, настояването на БТПП за премахване на визите за руските туристи, силно небалансиран търговски стокообмен, превес на нефта и газта в търговията, енергийно сътрудничество с неясни параметри и др.
Г-н Симеонов отбеляза, че България оценява високо руските инвестиции в страната. Освен това той сподели, че през зимния сезон 2010-2011 г. броят на руските туристи в българските планински курорти се е увеличил.
Бяха обсъдени и възможности за бъдещо сътрудничество.Прочетено: 2846 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Машините на Леонардо булка от Бургас София от Копитото Цвете Катедрала в Париж от Бутик Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик червено Пътна помощ - ADAC Конкурс прическа Бургас 2009 Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development