Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Известният холандски DJ и продуцент Bjorn Wolf на Kavarna Dance Festival



Известният холандски DJ и продуцент Bjorn Wolf на Kavarna Dance Festival
Ключови думи: Bjorn Wolf, хаус, клуб SPOCK, IMHOUSE, MEZZ, Бреда, Joris voorn, Gel Abril, Gorge, Edwin Oosterwal, Martin Eyerer, Carlo Lio
28 Май 2011, Събота



Известният холандски DJ и продуцент Bjorn Wolf ще бъде част от съзвездието DJ, които пристигат в България за първото издание на Kavarna Dance Festival.


Известният холандски DJ и продуцент Bjorn Wolf ще бъде част от съзвездието  DJ, които пристигат в България за първото издание на Kavarna Dance Festival.
Pоден на 31 януари 1981, Bjorn Wolf се заиграва с хаус музиката още като тийнейджър в Холандия. Започва да свири в местни клубове и партита и през 1999 г. си осигурява седмична резиденция в легендарния клуб SPOCK в Бреда, където свири заедно с Tiesto, Funkerman and Cor Fijneman, чиято кариера е стартирала именно от там.
След обиколки по клубове и фестивали из Холандия , Bjorn стартира собствена клубна вечер на име "IMHOUSE" в клуб MEZZ, Бреда. Сред имената , които свирят заедно с Bjorn са Joris voorn, Gel Abril, Gorge, Edwin Oosterwal, Martin Eyerer, Carlo Lio & Juan Sanchez и много други. Решен да върви нагоре в музикалния бизнес, Bjorn започва да работи за музикалния лейбъл на Tiesto - Magik. Той продължава да работи за Tiesto дори и след закриването на Magik - заема роля в Black Hole Recordings.
През 2002г. Bjorn решава да развие продуцентските си умения и издава няколко трака за различни музикални компании  като Ministry of Sound, Mysteryland Compilation и други. Музиката му е подкрепена и звучи от всички водещи денс радио станции в Холандия, сред които Radio 538, 3FM и други.
През последните години Bjorn свири на някои от най-големите фестивали и партита в Европа, част от които са Mystery Land, Studio 80, Indian Summer festival, SENSATION, Flamingo Nights, Amsterdam Dance Event, Rai Аmsterdam и други.
Сега Bjorn се присединява към Timo Maas, Chocolate Puma, Nicky Romero, Terri B! и цялата банда за Kavarna Dance Festival (22-23 юли 2011, Каварна) и с невероятната си смесица от мелодично техно и минимъл обещава  да разтърси всички присъстващи фенове на електронната денсмузика.



Прочетено: 4106 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Нова професия тошко Черноморец Бургас коледни песни Spirit of Burgas Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ Истанбул рибари Конкурс прическа Бургас 2009 Неизмазана тухлена селска къща social distance Есен Връзка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development