Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Известният холандски DJ и продуцент Bjorn Wolf на Kavarna Dance Festival



Известният холандски DJ и продуцент Bjorn Wolf на Kavarna Dance Festival
Ключови думи: Bjorn Wolf, хаус, клуб SPOCK, IMHOUSE, MEZZ, Бреда, Joris voorn, Gel Abril, Gorge, Edwin Oosterwal, Martin Eyerer, Carlo Lio
28 Май 2011, Събота



Известният холандски DJ и продуцент Bjorn Wolf ще бъде част от съзвездието DJ, които пристигат в България за първото издание на Kavarna Dance Festival.


Известният холандски DJ и продуцент Bjorn Wolf ще бъде част от съзвездието  DJ, които пристигат в България за първото издание на Kavarna Dance Festival.
Pоден на 31 януари 1981, Bjorn Wolf се заиграва с хаус музиката още като тийнейджър в Холандия. Започва да свири в местни клубове и партита и през 1999 г. си осигурява седмична резиденция в легендарния клуб SPOCK в Бреда, където свири заедно с Tiesto, Funkerman and Cor Fijneman, чиято кариера е стартирала именно от там.
След обиколки по клубове и фестивали из Холандия , Bjorn стартира собствена клубна вечер на име "IMHOUSE" в клуб MEZZ, Бреда. Сред имената , които свирят заедно с Bjorn са Joris voorn, Gel Abril, Gorge, Edwin Oosterwal, Martin Eyerer, Carlo Lio & Juan Sanchez и много други. Решен да върви нагоре в музикалния бизнес, Bjorn започва да работи за музикалния лейбъл на Tiesto - Magik. Той продължава да работи за Tiesto дори и след закриването на Magik - заема роля в Black Hole Recordings.
През 2002г. Bjorn решава да развие продуцентските си умения и издава няколко трака за различни музикални компании  като Ministry of Sound, Mysteryland Compilation и други. Музиката му е подкрепена и звучи от всички водещи денс радио станции в Холандия, сред които Radio 538, 3FM и други.
През последните години Bjorn свири на някои от най-големите фестивали и партита в Европа, част от които са Mystery Land, Studio 80, Indian Summer festival, SENSATION, Flamingo Nights, Amsterdam Dance Event, Rai Аmsterdam и други.
Сега Bjorn се присединява към Timo Maas, Chocolate Puma, Nicky Romero, Terri B! и цялата банда за Kavarna Dance Festival (22-23 юли 2011, Каварна) и с невероятната си смесица от мелодично техно и минимъл обещава  да разтърси всички присъстващи фенове на електронната денсмузика.



Прочетено: 4090 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas pepi Тройно дестилирана украинска водка Алёша. 9 мая 2015 года съботно кафе Странджански извор аз Сладурани с ЛЕГО Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Летен театър Хебел ремонтира,кормилна система
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development