Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас: Започват кастингите за X factor, без горна възрастова граница за претендентите



Най-големият и успешен риалити формат в света за неоткрити музикални таланти очаква своите звезди в София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевен
Ключови думи: кастинги, X factor, Бургас, Варна, Плевен, София, музикални таланти
19 Май 2011, Четвъртък



Най-големият и успешен риалити формат в света за неоткрити музикални таланти очаква своите звезди в София, Пловдив, Варна, Бургас и Плевен

На 15 юни в седма палата на панаира в Пловдив ще бъде първият от предварителните кастинги за „X factor”. Бургас, Варна, Плевен и София са останалите български градове, които ще станат арени на най-големия и успешен риалити формат за неоткрити музикални таланти.

Най-важната подробност за всички родни претенденти за слава е, че няма горна възрастова граница. Всички, които искат и могат да пеят, и са навършили 16 години, са добре дошли на първия етап от преживяването, наречено “X factor”.

Това е първото музикално предаване, в което могат да участват както солови изпълнители, така и дуети и вокални групи. Всеки, който смята че притежава талант да пее или усеща, че е роден да бъде звезда, има уникалния шанс да стане част от това световно шоу. Може да сте тийнейджър или пенсионер, може да пеете поп, рок, джаз, опера, поп фолк, хип хоп – няма никакви ограничения в стила. Освен това, претендентите за слава са свободни  да доведат подкрепления – роднини, съседи, приятели и фенове. Ако сте ученик - поканете класа си да вика за вас, ако сте пенсионер - поканете приятелите си да ви подкрепят. Всякакви плакати, агитки и други агитационни материали, възпяващи таланта ви, са добре дошли и ще получат специално внимание.

Нова ТВ ще дава актуална информация за всеки един от етапите на “X factor” на официалната страница на шоуто – www.xfactor.novatv.bg, във Фейсбук - X Factor Bulgaria, на телефон 0888 511 745 (без увеличение на телефонната тарифа) или на електронна поща [email protected].

Шоуто съдържа четири етапа – кастинги, тренировъчни лагери, елиминации в къщите на съдиите и мащабни спектакли на живо. Уникалното на „X Factor" е, че съдиите са натоварени с изключително голяма отговорност. Освен да работят в екип с останалите членове на журито, те ще изпълняват ролята и на ментори, всеки от които индивидуално ще отговаря за отделна категория изпълнители.

„X factor" е носител на две награди BAFTA, четири отличия 'National Television Awards, UK” и приза “Royal Television Society, UK”.

В четвъртия сезон на „X factor” в Дания победител е 15-годишната Сара, която придобива световна слава с това, че влиза в състезанието като признава отворено различната си сексуална ориентация и дори представя на Дания и света приятелката си. Победителят в седмия сезон във Великобритания – Мат Кардъл, успява в първата си седмица като победител да продаде почти 500 000 бройки от първия си сингъл и така застава начело на основната класация за сингли на острова и остава там за цели 3 седмици. В последния сезон на шоуто в Австралия номер 1 е 35-годишния рок музикант Altiyan Childs, чийто ментор е вокалиста на „Бойзоун” – Ронан Кийтинг.

Най-известният победител в „X factor” е Лиона Люис, която печели третото издание на шоуто във Великобритания. Тя добива световна слава и покорява класациите както в родината си, така и в Америка. Хитът й „Bleeding love” става първата песен на английска изпълнителка, която стига до номер 1 в Америка от над 15 години...



Прочетено: 5664 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
приятелки  Eroapteka Spirit of Burgas pepi водопадите край с .Стоилово.JPG палма Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. За Майсторите!!!!!!! МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО ШПАКЛОВАНЕ И БОЯДИСВАНЕ STORCH-AIRLESSCO SL1100 Флора Бургас 2009 изгрев бл.29 вх.7 МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development