Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ангел Заберски свири с Теди Русева в Black LableАнгел Заберски свири с Теди Русева в Black Lable
Ключови думи: Ангел Заберски, Теодора Русева, Васил Петров
19 Май 2011, ЧетвъртъкСлед успешния концерт на Ангел Заберски съвместно с Васил Петров в рамките на джаз феста в Благоевград през изминалия уикенд, талантливият джазмен ще забие и пред столична публика.

Утре вечер в заедно с Митко Шанов- бас и Теодора Русева-вокал, Ангел Заберски - син ще поднесе на посетителите на Black Label подбрани парчета от репертоара на Ella Fitzerald, Nansy Wilson, Gershwin. Изпълненията ще са от песенното творчество на най-големите джаз интерпретатори, в лек джази стил, нежни и мелодични.
След концерта младата певица Теодора Русева, която е и дамата до Ачо, заминава да усъвършенства джаз пеенето си в Berkley School  в Америка. Строгият преподавател по джаз в НБУ споделя, че няма притеснения относно отсъствието на Теди, още повече когато става дума за професионално развитие, каквато е целта на визитата й отвъд океана.
Извън концертната си дейност Ангел Заберски - син продължава да твори композиции за своята Брас Асоциация. А съвсем скоро предстои да промотира и най-новия си албум, отново с парчета за Биг Бенд.


Прочетено: 13224 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Добро утро Spirit of Burgas Европейка късче от Морската градина козунак Южен парк Глухарчета зад облаците плахо наднича... Флора Бургас 2009 Созопол Рибарското селище привечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development