Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Поморийка стана Пепеляшка на бала с Мерцедес от радио MIXX19 Май 2011, ЧетвъртъкМногостранният талант Таня Милева спечели в петата кампания Aбитуриентът на радио MIXX

Извинителна бележка за отсъствие от час и бонус Мерцедес GL500 със собствен шофьор получи абитурентката Таня Милева от радио “MIXX” в деня на завършването си.

За пети път медията организира кампанията “Стани абитуриент на радио MIXX”. Тази година по регламент  желаещите да участват  трябваше да впечатлят журито и слушателите със свои забавни истории, щури снимки, бисери от  бележника, култови и незабравими спомени от ученическия живот. 

По всички възможни канали за комуникация - през скайп,  фейсбук, на ефирните телефони, във форумите на сайта на радиото www.radiomixx.net учениците "загряха" програмата с настроение, изобилни случки и ентусиазъм. ВИП-изпращането, категорично с най-много фенове в социалната мрежа, отиде в Поморие при Таня, която завършва  СОУ ''Иван Вазов'' в града.

Дванайсетокласничката очарова феновете с хумористична забележка в бележника, според която ученичката е изгонена от час, защото слуша радио MIXX. Вместо родител, който да прибере предавателя, от който Таня е слушала любимото си радио, MIXX оцени всеотдайността и оригиналността на зрелостничката с луксозна лимузина за изпращането й.  

Таня е активен млад човек, с многостранни интереси и заложби. Тя участва в литературни конкурси, занимава се с театър, защитава екокаузи, има активна гражданска позиция. Последната й запомняща се изява е участие във  филма „Memento vivere! Memento mori!“ /лат. ”Помни живота! Помни смъртта!”/, който е дело на възпитаниците на  СОУ ”Иван Вазов” - Поморие. Ученическото творение постигна изключителен успех и обра много престижни награди с актуалната си тематика и послание. 

Да помни и преследва хилядите мечти, които има, както и  да продължава да си измисля нови, пожела на своята талантлива Aбитуриентка екипът на радио MIXX. Като на истинска съвременна Пепеляшка, Мерцедес GL500 пасна на Таня идеално и тя предизвика истински фурор при появата си с луксозното возило, облепено със знаците на любимото и на поморийци радио “MIXX”.Прочетено: 20786 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Старото пристанище Дружинката Инсталация Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 кафето ми Коледен базар в Париж от Бутик Жреци на музите 2009 Изтравниче Салат дьо Шоп pepi Miss Sixty
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development