Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Билетите на Черноморец – Бургас за мача с Берое в продажба от сряда



Пропуските за мача от 28 кръг за първенството между отборите на „Черноморец – Бургас” и Берое” Стара Загора, ще бъдат пуснати в сряда 18 май
Ключови думи:
17 Май 2011, Вторник



Пропуските за мача от 28 кръг за първенството между отборите на Черноморец – Бургас и Берое Стара Загора, ще бъдат пуснати в сряда 18 май, в 14 часа на касите на стадион Лазур и в хотел България. Цените на билетите са без промяна от последните два мача домакински мача на отбора – съответно за сектор В 6 лева и сектори Б и Г по 5 лева . Феновете на гостуващия отбор ще влизат с билети на стойност 8 лева.

 Днес футболистите на Георги Василев тренираха веднъж на кампуса „Гнездо на акули”. Всички играчи участвали в мача с „Миньор” са здрави и тренират на пълни обороти. Таранът Муса Койта се възстановява с добри темпове, но лекарският екип ще прецени след последната тренировка утре, дали той ще може да вземе участие в предстоящия двубой.  Младежкият национал Георги Терзиев, който бе сред номинираните и присъства на церемонията по определянето за най-добър млад футболист, също се чувства добре и ще използва престоя си в столицата, за контролен преглед на който ще се установи степента му на възстановяване от травмата.
 Всички останали футболист и са здрави и тренират с настроение след успеха от последното гостуване на отбора. Преди тренировката Хайме Браганца почерпи за поредния си гол в първенството с натурални сокове и шоколадови бонбони. Португалецът, който дебютира за „акулите” на първи април има изиграни девет мача за отбора, като в тях е отбелязал и три гола.
 Утре от 11 часа е последната тренировка на „Черноморец – Бургас” преди срещата с „Берое”. След нея старши треньорът Георги Василев ще определи групата футболисти, които ще излязат на лагер преди двубоя. Мачът със старозагорския тим е в сряда от 18.00 часа. По същото време са и останалите срещи от 28 кръг на първенството на страната.


Прочетено: 4226 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
В очакване на жертвата Кокили за Строителите-супер НОВО!!! джу зън-зън АЗ Welcome Bulgarian Airlines...ама в Кайро Велодорожка бургаска среща аз Бургаска къша Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA Жълтурче
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development