Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
ДСБ, Синя Коалиция
Костадин Марков, Мартин Димитров, Румен Христов, Стоян Колев обясняват на какво СДС

В СДС щели да спят спокойно, ако президент е Румен Христов



16 Май 2011, Понеделник


Автор: Боряна ГЕОРГИЕВА
Източник: Бесове.бг

Сините разчитат на подкрепа от други десни партии за президентските избори, вдигат свои кандидати за кмет в Айтос, Царево и Камено на местния вот

Лидерът на СДС Мартин Димитров заяви в Бургас, че ще спи спокойно, ако президент на страната е кандидатът на партията Румен Христов. Двамата днес са в морския град във връзка с подготовката на предварителните избори на Синята коалиция за излъчване на общ кандидат за държен глава. Те участваха и в областен съвет на сините в централата на ул. „Богориди” 34.
Според  Димитров, ако Румен Христов е синият кандидат, той ще успее да разшири състава на Синията коалиция. Неговите прогнози за изхода от вота са, че десните партии ще имат резултат по-висок от този на парламентарните избори през 2009 година, че ще има балотаж, а след това ще се поздравят с победа.

В Бургас на предварителния вот на сините ще бъде възможно да се гласува в 12 пункта. Седесарите се надяват да привлекат гласове и извън тези на твърдия си електорат. На въпрос, ако Румен Христов бъде кандидатът за президент той ли ще има думата кой да е вице или това ще бъде обект на преговори в Синята коалиция, Мартин Димитров отговори, че според него номинираният за държавен глава от ДСБ Светослав Малинов е подходящ. „Разбрали сме се загубилата партия да излъчи вицепрезидент, аз ще предложа това да е Светослав Малинов, но какво ще е крайното решение предстои да се уточнява”, каза той /интервю с кандидата за президент на СДС Румен Христов очаквайте утре/.

На областния съвет днес сините са коментирали и участието си на местните избори по общини. Засега те са категорични, че ще имат свои кандидати за кмет в Айтос, Камено и Царево. В Айтос отдавна е ясно, че залагат на собственика на търговска верига „Перла” Стоян Колев, а в останалите две общини имената тепърва ще се обсъждат.

В Царево най-деен син активист е лидера на местната структура Людмил Николов, в Камено СДС предния мандат имаше стабилен свой кмет - Димитър Которов, но не се знае дали той отново ще се впусне в политическата битка или този път на избори ще се яви Жельо Вардунски, който в момента е общински съветник.

Сините все още нямат окончателно решение дали ще играят сами на вота в Бургас или ще подкрепят настоящия кмет Димитър Николов, в чийто екип е и областния лидер на СДС Костадин Марков като зам. кмет по строителството.

http://www.besove.bg/




Прочетено: 6204 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ оферта заем Бургаският мост през 2011 г. Краси Созопол козунак Конкур глазами зрителя флора 2008 ПОЛКОВНИКА КАРФУР есен 01 Щрауси край Грудово
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development