Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бъди щастлива дори, когато си сама



16 Май 2011, Понеделник


Автор: Радомира ГЕОРГИЕВА



Въпреки че един мъж изглежда идеален на хартия (или в дънки), когато не чувстваш, че е човекът за теб, по-добре остани сама. Най-погрешното схващане на земята е, че ако някой изглежда идеален на хартия, той няма как да не е перфектната половинка за теб.
По-добре да си сама, отколкото сама във връзката си
Всеки, който някога е преминавал през тежък период във връзката си знае, че можеш да се чувстваш самотен, дори когато някой лежи точно до теб. Когато връзката ти не работи, краят й ще ти възвърне цялата енергия, която преди си влагала в това да се притесняваш, за да имаш сили да се наслаждаваш на щастието си сама. Имаш пълноценен живот, много приятели и готина работа. Така се устрои, че дори когато си сама, да не ти е самотно.
Докажи независимостта си, докато си сама
Да се научиш да се грижиш сама за себе си, значи, че когато започне следващата ти връзка, вече ще си бъдеш напълно самодостатъчна в социално, финансово и емоционално отношение. Дори е важно за жените да остават сами, за да бъдат готови за връзка, когато срещнат правилния човек. Напълно безсмислено е да поддържаш връзката си само, защото не искаш да си сама. Ако си била независима преди, си по-силна, защото знаеш, че ако се наложи, пак ще успееш да се справиш. И това ти носи тонове самоувереност.
Не мисли, че само ти ще останеш стара мома
Напълно нормално е малко да завиждаш, че необвързаната доскоро ти дружка си е намерила ново гадже с потенциал за нещо сериозно. Гледай на това от положителната му страна. Налага се да бъдеш непредубедена, да приемеш, че правилният човек може да се забави и никога да не отлагаш живота си. Така че бъди позитивна към връзката на приятелката си. Това, че в живота ти има нови хора, го прави още по-вълнуващ... пък и никога не знаеш с кого може да те запознаят.



Прочетено: 11102 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цвете Александропулис, Гърция - юни.2007 коледни песни Ученички Кукерландия 2011, Ямбол камини всичко за отопланието 2 Красимир Балъков Графила 2009, Бургас Флора Бургас 2009 Маската
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development