Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Официален кандидат-президент от ДСБ е Светослав Малинов



ДСБ представи официално своя кандидат за президент. Това е Светослав Малинов. Иван Костов, лидер на ДСБ, направи изявление
Ключови думи: ДСБ, кандидат за президент, Светослав Малинов, Иван Костов, лидер на ДСБ, Надежда Нейски, Волен Сидеров, Георги Първанов
14 Май 2011, Събота


Източник: dir.bg

ДСБ представи официално своя кандидат за президент. Това е Светослав Малинов. Иван Костов, лидер на ДСБ, бе категоричен, че късното обявяване на кандидатурите е страх от избирателите.

Според Иван Костов, липсата на реална кандидатпрезидентска кампания означава, че алтернативно президентстване на президентстването на Георги Първанов, едва ли ще бъде предложено.

Светослав Малинов заяви, че режимът на изчакване е много тежък. Малинов има подозрение, че няма да сме свидетели на един истински дебат, тъй като времето за такъв се стеснява и то съзнателно от ГЕРБ и БСП.

Светослав Малинов изтъкна, че явно той и Волен Сидеров ще бъдат единствените кандидати, които са "доста дълго на терена", това според него означава, че ще има необичайна кампания. И се похвали, че дясноцентриските избиратели ще бъдат облагодетелствани, защото ще могат да направят информиран избор, какъвто се изисква от правилата на демокрацията. Самият Малинов каза, че не очаква компромати срещу себе си и възможностите "в тази насока са нулеви".

"За първи път виждам черна кампания, насочена от кандидата към самия него". Така пък кандидатът на ДСБ анализира действията на лидера на "Атака" Волен Сидеров и скандала с посланика на САЩ у нас Джеймс Уорлик.
"Един кандидат за държавен глава, когато стартира с подобен тип опити да привлече вниманието, сам показва, че въобще не възнамерява да заеме този пост и да не носи никаква отговорност", коментира той. Според Малинов ситуацията, в която се намира България спрямо САЩ "не позволява да имаме този тип претенции, за които става дума". Самият той има претенции към управляващите, когато се участва в мисии на НАТО, където САЩ е водеща сила, да има по-точно дефиниране на условията, при които участваме и на задачите и целите, които постигаме.

Ние искаме през втората половина на юни да се проведат отворени предварителни избори, за да имаме информиран избор и добре подготвени правила и организация, каза зам.-председателят на ДСБ Екатерина Михайлова. Според нея Малинов влиза с летящ старт и защото е бил избран единодушно и другите кандидати са се оттеглили в негова полза, но и защото е избран с много емоция и въодушевление.


Прочетено: 4456 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Попрошайка воробей грее грее Храм св.св. Кирил и Методий Римокатолическата черква самолет тръби и инсталации Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан КАРФУР ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 Мото клуб Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development