Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Златко Янков back home



Златко Янков с нова става от Швейцария
Ключови думи: Златко Янков, стадион, Лазур, Бургас
05 Май 2011, Четвъртък



Златко Янков с нова става от Швейцария

Златко Янков се завърна с патерици на стадион „Лазур” в Бургас след претърпяна сложна операция в столичната болница „Света София”.

ЗЛатко Янков - Фара, който е част от оперативния щаб на Черноморец-Бургас, се подложи на смяна на тазобедрената става при д-р Христо Мазнейков. Интервенцията беше извършена на 26 април и продължи три часа. Направеният веднага след това рентген показал, че операцията е преминала успешно и всичко е както трябва.

Старата става беше сменена с нова, доставка от  Швейцария. Изработката е станала в специализирана клиника по индивидуална заявка с триизмерни снимки.

Златко Янков започна от днес процедури по рехабилитация в медицинския център на стадион „Лазур”. Според лекарските препоръки, опорният халф на славната Пенева чета трябва да захвърли патериците на 21-вия ден от операцията. Един месец ще има раздвижване, след което е насрочен контролен преглед в „Света София”.

„Екипът на д-р Мазнейков е невероятен. Възхитен съм от грижите, които положиха за мен. С нетърпение чакам да се възстановя, за да почна отново да жъна победи на джитбол. Смятам, че за новия сезон ще бъда на линия, а съперниците отсега могат да почват да треперят”, закани се Фара, чийто дух е несломим въпреки претърпените болки и страдания покрай операцията.

След края на богатата си професионална кариера Фара продължи да практикува любимата игра в първенството на Бургаската областна група, дори и след като износената става го поставяше в дискомфорт. И до последните дни преди операцията Янков не спираше да жъне победи на джитбол на стадион „Лазур”.



Прочетено: 5664 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мой хороший знакомый из Бургаса морето в началото на новата година Весела аз ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ Разоран двор, угар Лалета Конкурс прическа Бургас 2009 Театър за драма. опера и балет, Бургас Духовности
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development