Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

КНСБ отбелязва 28 април – Международният ден на загиналите при трудови злополуки



27 Април 2011, Сряда



На 28 април се отбелязва Международния възпоменателен ден за загиналите и пострадали от трудови злополуки. Всяка година повече от 150 милиона трудови хора по света претърпяват трудови злополуки или се нареждат сред професионално заболелите граждани на планетата.

В тази връзка на  утрешния ден ръководството на КНСБ и нейният лидер – президентът Пламен Димитров организират:
- от 10.00 часа - пред сградата на КНСБ /пл. „Македония” 1/ - поднасяне на венци и цветя на паметната плоча за загиналите при трудови злополуки;
- от 10.20 ч. - в сградата на КНСБ, залата на 11 ет. -   пресконференция, на която ще бъдат представени данни и анализ за равнището и причините за трудовите злополуки в България. За участие в събитието са поканени министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов, изпълнителният директор на ИА „Главна инспекция по труда” Румяна Михайлова, представители на НОИ, изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй” ЕАД Костадин Димитров, генералният директор на „Каменица” АД, Пивоварна Пловдив –  Драган Радивоевич, директорът на Природоматематическа гимназия „Академик Иван Гюзелев” – Цветана Кюмюрджиева, председателите на синдикалните федерации, организации на КНСБ.

От 11.00 ч. ще бъдат представени интерактивни материали за равнището на безопасност на труда в номинираните за голямата награда на КНСБ - „Прометея”, която ще бъде връчена по традиция – от президента на КНСБ на работодатели за високи постижения и добри практики в създаването на безопасна и здравословна среда на труд.

От 12.30 часа – ще се отслужи молебен за здраве на членовете на КНСБ, работещите и гражданите на Република България - в Катедралния храм „Св.Неделя”.



Прочетено: 3804 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският кей полети и пристани 01 Малката Конкурс прическа Бургас 2009 2 Тройно дестилирана украинска водка Жълтурче.jpg Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 Кокили за Строители В солнечный день Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development