Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Нов микробус за децата с увреждания в Помориедеца с увреждания, Поморие, община Поморие
Ключови думи: деца с увреждания, Поморие, община Поморие
26 Април 2011, ВторникКлючовете от микробуса бяха връчени на майките на децата с увреждания, обединили се във фондация СВЕТИ МИНА, лично от Галина Хрусафова.

С нов микробус фиат „Дукато” ще се возят децата с увреждания в Поморие. Ден след Великден община Поморие получи специален подарък от НПО„Има надежда за всички”. Инициаторите на сдружението Галина и Димитър Хрусафови  за пореден път доказаха, че дори в условия на криза благотворителността не е забравена и отвориха сърцата си за нуждаещите се.

Ключовете от микробуса бяха връчени на майките на децата с увреждания, обединили се във фондация „Свети Мина”, лично от Галина Хрусафова. Родителите не скриха задоволството си, че от „Има надежда за всички” са помислили и за детайлите и микробусът разполага със задна и странична платфома, отговарящи напълно на нуждите на малчуганите. На срещата присъства и кметът на община Поморие инж. Петър Златанов. Той благодари от името на всички за неподправената съпричастност и отзивчивост на двамата дарители, които не пропускат периодично да даряват надежда.

Инж. Златанов гарантира, че общината ще продължи усилено да работи за интеграцията на децата със специфични потребности и няма да ги остави да се превърнат в невидимите деца на България.

Не за първи път „Има надежда за всички” подава ръка на община Поморие. Само преди година с тяхно съдействие в морския град врати отвориха рехабилитационен и логопедичен кабинет и спестиха на 62 деца и техните родители ежедневното пътуване до Бургас. Активната работа на община Поморие, сдружение „Има надежда за всички” и фондация „Свети Мина” в последните години не остана незабелязана от хората в нужда и през 2010 г. общинската администрация в лицето на инж. Петър Златанов беше наградена с приза „Няма различие”, ежегодно връчван от Движението на хората с увреждания- Бургас.Прочетено: 3558 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
газ пазач къща Конкурс прическа Бургас 2009 Великолепието на Париж от Бутик АВТОСЕРВИЗ АРКУТИНО ll шарено килимче На Вая 3 Флора -Бургас-2009.JPG
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development