Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас: Черноморец трябваше да спечели срещу Литекс



17 Април 2011, Неделя



С актив от 30 точки Черноморец - Бургас остава на 9-о място в класирането и в следващия, 23-и, кръг от първенството на А група ще гостува на Славия на 25 април.

„Черноморец-Бургас” загуби незаслужено от шампиона и настоящ лидер „Литекс” с 0:1 в среща от 22-рия кръг на „А” група на стадион „Лазур”. Домакините играха равностойно срещу единствения отбор без загуба в шампионата и през второто полувреме дори доминираха, но нямаха шанса да стигнат поне до равенство. Показателен за добрата им игра и раздаването на терена беше фактът, че след последния съдийски сигнал агитката ги изпрати със скандирания „Акули, юнаци”. И феновете също заслужават поздравления за неспирната подкрепа на любимците си през целия мач.

Единствения гол в срещата падна още в 6-ата минута, когато точен беше Христо Янев. Черноморци отвърнаха с удари на Георги Андонов и Пламен Крумов, отразени от вратаря Баривиера. И колегата му под бургаската рамка Стоян Колев направи две отлични спасявания след шутове на Георги Миланов и Светослав Тодоров. Пет минути след почивката Колев отново надигра останалия сам срещу него Годоров. Оттук до края на мача домакините взеха трайно инициативата и създадоха поредица от опасни положения пред вратата на съперника, но нямаха късмета да реализират. Койта се размина на метър от голлинията с топката, а в 66-ата минута Георги Терзиев оплете топката в мрежата с глава, но гол не беше зачетен заради отсъдена доста спорна засада. На два пъти Браганца и веднъж Андонов стреляха опасно към целта, но не успяха да я поразят.

Съставът на „Черноморец-Бургас”: Стоян Колев, Георги Терзиев, Енис Хайри /к/, Орлин Старокин, Пламен Крумов /78-Савио/, Тодор Паланков, Рикардо Андре, Георги Андонов, Муса Койта, Хайме Браганца.



Прочетено: 9740 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
590
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
евро 2008 Бургас, ФЛОРА 2008 Флора Бургас 2009 Жълто подрумиче Семейство на плажа Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Театър за драма. опера и балет, Бургас Следобедно кафе ВИК УСЛУГИ БУРГАС Неизползваната жп линия в парк Летен театър АЗ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development