Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Каталина Димитрова от София бе избрана за Мис ТФ ФЕСТ



Панаир на тренировъчните фирми. Снимка fair.bg
Ключови думи: ТВ Фест, Пловдив, пловдивски панаир, бизнес, Панаир на тренировъчните фирми
16 Април 2011, Събота



Екипът на румънската ученическа фирма спечели Голямата награда на ТФ ФЕСТ 2011

Екипът на румънската ученическа фирма „Деличия“ спечели Голямата награда на ТФ ФЕСТ 2011. Младите мениджъри, които се занимават с търговия на захар, шоколад и захарни изделия, се оказаха най-добри в представянето си на Панаира на тренировъчните фирми. Той се проведе на 14 и 15 април с рекордното участие на   131 тренировъчни предприятия, 908 ученици, 107 учители от 50 училища на България, Румъния и Черна гора. Ученици и студенти демонстрираха своите умения по маркетинг, мениджмънт и бизнес администрация   на форума, чийто организатор е  Центърът на учебно-тренировъчните фирми към министерството на образованието, а партньор – Международен панаир Пловдив.

Екипът на  „Четири сезона“ от Пловдив стана първият носител на наградата за защита на интелектуалната собственост „Брандико“, която се дава от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Претендентите бяха 26, а победителят се занимава с декорация на публични и частни мероприятия.

Оригиналните изделия на „Морска звезда“-София, която показа ръчно изработени картички, бижута и сувенири, я наредиха на водещото място в друг нов конкурс на ТФ ФЕСТ – за бизнес идея, който се организира от УНСС и Центърът на учебно-тренировъчните фирми.

Международен панаир Пловдив даде своя приз за успешен дебют  на „Цвят и стил“ от Националната търговска гимназия. Фирмата произвежда облекла и аксесоари.

Наградите за социално отговорен бизнес отидоха при „Ай Еф Джи“ и „Дежа-вю“, а класацията направи Българският форум на бизнес лидерите.

„Йоник тур“ от Петрич спечели конкурса за организиране на екскурзия за китайски туристи  в България и Черна гора, обявен от агенция „Миел травъл“.

Най-оригинална се оказа презентацията на „Миг-миг“ от Ботевград, която се занимава с търговия на автомобили и техническо обслужване. Най-успешната панаирна промоция бе дело на „Красота“, предлагаща парфюмерия и козметика. За най-добра обслужваща банка бе определена „Глобал профит банк“. С най-перфектно отношение към клиентите си бе „Паус енд клаус“, която търгува с домашни любимци и храна за тях. Като най-ефектни бяха оценени рекламните материали на кантората за счетоводни и рекламни услуги „Голдън дриймс“ и каталогът на „Селени козметикс“. Най-впечатляващ бе щандът на туроператорската агенция „Чамла“, която бе пресъздала планински кът с дървета, трева и цветя.

Каталина Димитрова от София бе избрана за Мис ТФ ФЕСТ, а Георги Пешев стана Мистър ТФ ФЕСТ.  На деловия форум те бяха конкуренти, защото работят за две банки - „Голдън стейт“ и „Глобал профит“, които си съперничеха за наградата в своята категория.

Благодаря на всички участници, надявам се догодина да се видим отново, каза главният директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов при закриването на  ТФ ФЕСТ 2011.



Прочетено: 6852 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
фонтанът на площада Международен Семинар на фризьорите София Spirit of Burgas Флора Бургас 2009 Приятелки в три цвята Черноморец-Поморие морето и ние Заслон в местност Живия огън Йордановден 2011, Бургас - от Тина Приятели Алеята-Бургас булка от Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development