Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Свежо февруарско утро



Димитър Николов, бар Роял, Грууви бар, Недим Налбантоглу, Bee In The Bonnet и много други неща в Бургас
Ключови думи: Димитър Николов, бар Роял, Грууви бар, Недим Налбантоглу, Bee In The Bonnet, Цветан Цветанов
15 Април 2011, Петък


Автор: Bourgas.Org

Свежо февруарско утро по средата на Април огря над слънчевия ни град. В тона на времето, в последните 2 дни, онзи ден валя дъжд, вчера валя сняг, днес очакваме температурите да стигнат 40 градуса.


Днес е петък така, че 40те градуса не са безкрайно непостижими, въпреки, че има питиета, които са по-слаби като градуси... по-силните ги изключваме, защото те са друга бира.

Петък - ден на майстора, а ние сме майстори и като такива в този слънчев февруарско-априлски ден ни мързи и затова ви обобщаваме Бургас в изминалите 24 часа така:

  • Част от дупките, за които ви предупредихме вчера са запълнени, но за сметка на това са се появили други, особено внимавайте по улица Събирателна, Разделителна или Ъглополовяща (това е името на една и съща улица, но тъй като ние не знаем точно кое е името и тя е онази улица в к-с Славейков, която минава покрай Технополис и приключва към Кауфланд). Има изрязъци по нея, които най-вероятно ще са запълнени до утре вдругиден, надяваме се.
  • Ботева е все така разкопан, а както каза един приятел, не можеш да направиш омлет без да счупиш яйцата.
  • Сутринта на гости на bTV беше Цецо Цветанов, ако сте го слушали и сте разбрали какво точно каза - Поздравления! Престъпността в България била по-малка от тази в Мексико! Връхта! :) Иначе не разбрахме, кой ще е кандидата за президент на ГЕРБ, но ще разберем, когато му дойде времето!
  • Кметът, главният секретар Божидар Кънчев и областният управител Константин Гребенаров ще участват в дискусия за да "споделят своя професионален път и реализация в политическата, административната, съдебната система, частния и държавния сектор.". Дискусията е днес от 16:00 до 19:00 часа. Светлана Боянова, зам.-министър на Министерството на земеделието и храните, която е възпитаничка на Центъра по юридически науки също ще вземе участие в дискусията.
  • В галерия Богориди има представяне на книгата "facebook стената" от Петко Георгиев. Странно, но тази идея много ни напомня на Фейсбуки книгата на Любо Дилов син.
  • Тази вечер в Грууви ще свирят Недим Налбантоглу и Нешко Нешев - не го пропускайте като събитие. Със сигурност няма да съжалявате.
  • В Рояла тази вечер ще свири Николай Райков (на Диана Експрес последния вокал) от 21:30, а утре вечер в ще свирят Bee In The Bonnet от 21:30. Ако някой от вас не знае кои са те, нека отиде те са млади и много добри! Заслужават много публика!
  • В Барбоса няма нищо тази вечер или поне ние не знаем да има, така, че ако искате спокойствие можете да отидете там.
  • В Bizzare от 22:30 ще забиват Mr. Vagabond. Входа е 4 лева - скромно, но от сърце.
  • На капаните - сигурно ще има цаца и бира на цени като в най-скъпите ресторанти в Бургас, а на някои от тях сигурно ще има и екстра - хлебарки!



Прочетено: 23932 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Pepi след кафето Кукерландия 2011, Ямбол ФОН ХРИСТИ Забранено за нудисти Бургас, мостика Първа копка само черноморец бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development