Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас: Бургаско сдружение почистване София и Варна



Природа за България
Ключови думи: Природа за България
10 Април 2011, Неделя



Впечатлението ни е, че благодарение на широката медийна подкрепа днешната кампания успя да достигне до много българи

На 9 април, в рамките на ежегодното пролетно почистване на столицата и кампанията на БТВ "Да изчистим България", над петдесет привърженици на бургаското гражданско сдружение "Природа за България" допринесоха с труда си за добрата кауза. Младите ентусиасти успяха да се организират не само в София, но и в морската ни столица – Варна. След намесата им облика си промениха единствената обществена детска площадка в Студентски град (София), студентският парк „Мир и дружба”, както и  редица зелени площи в района на квартал "Владислав Варненчик” (Варна).
 
 
„Впечатлението ни е, че благодарение на широката медийна подкрепа днешната кампания успя да достигне до много българи, за което изразяваме благодарност към БТВ. Най-ефективното ни оръжие в борбата за по-нормални условия на живот е личният ни пример, чрез който дори само за един ден преодоляхме всеобщия песимизъм и постигнахме реални резултати за доброто на всички българи”, заявиха от „Природа за България”. 
Сдружение "Природа за България", от името на всички свои членове и поддръжници в цяла България, изразява искрената си надежда, че подобни инициативи ще завладяват все повече хора и в бъдеще.


Прочетено: 4988 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi pepi закачалки 1 Американски Кокили за Строители Парк в Бургас, Младежки дом коледни песни Нощен Париж от Бутик Списание Влъхвите моите цветя Рибарското селище привечер Мандарин
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development