Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

КЗК отмени незаконосъобразно решение на кмета на община Руен07 Април 2011, ЧетвъртъкКомисията за защита на конкуренцията отмени като незаконосъобразно решение на кмета на община Руен за класиране на участниците и избор на изпълнител на малка обществена поръчка

Комисията за защита на конкуренцията отмени като незаконосъобразно решение на кмета на община Руен за класиране на участниците и избор на изпълнител на малка обществена поръчка с предмет: „Реконструкция и модернизиране на уличното осветление в населените места на община Руен, област Бургас”, открита с решение на възложителя.
Решението е обжалвано от «Електролукс Табаков и синове» ООД, ДЗЗД „Ел строй Изграждане”, „АСФ Енерджи” ЕООД, „Съвременни системи” ЕООД, „ХИТ” ООД и Сдружение „Осветителни системи”.
КЗК установи, че възложителят незаконосъобразно е отстранил участниците в процедурата „Електролукс Табаков и синове” ООД, ДЗЗД „Ел строй Изграждане” и „Енерджи 2020” ЕООД.
КЗК остави без уважение жалбата на «Хит» ООД срещу отстраняване от процедурата поради непълнота на подадената от него оферта за участие.
Въз основа на установените пропуски при разглеждане на офертите на участниците, КЗК връща преписката на възложителя за продължаване на процедурата на етап разглеждане и класиране на офертите в обществената поръчка съгласно указанията, изложени в мотивите на решението.


Прочетено: 15944 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
450
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Изгрев къща над р-нт Мото клуб съботно кафе Списание Влъхвите Площад Тройката, Бургас Spirit of Burgas витраж4 pepi Конкурс прическа Бургас 2009 Зеленина в Странджа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development