Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

За астигматизма и успоредните отсечки02 Април 2011, СъботаОчила се носят от късогледство, далекогледство, а някои по-интелигентни имат специални стъкла за астигматизъм...При наличието на две къси 4-годишни отсечки, успоредни една на друга определена група, страдаща от астигматизъм ги вижда не успоредни, а леко сближащи се в горния край  ето така /  \. Друга група пък, имаща друг ъгъл на астигматизъм ги вижда раздалечаващи се пак там, т.е. ето така: \  /.

С цел запазване на успоредността на тези четиригодишни отсечки, на интелигентите им дават очила, и тогава животът става скучен, защото всички започват да виждат ето така: |  |. 

След като известно време  става скучно и интелигентните решават да легнат и да спят, защото от скука човек или прави секс, или заспива, а най-често прави и двете в различна последователност.

Ако обаче от ей така: \  / ти се наложи да гледаш ей така: | |, то значи реалното ти нормално състояние от ей така |  |, става ей така /  \. И обратно.

Преди да заспи, обществото сваля очилата, и от дълго стягане с ластика на горната или долната част с цел изправяне се наблюдва законът за запазване на енергията в действие. И ако си виждал ей така: \  /,  придобиваш илюзия, че виждаш вече ей така: /  \, а ако е си бил ей така /  \, почваш да гледаш така: \  /. 

И тогава започва да става ясно, че е все едно дали на Ваклин митингът е бил от 2700 или от 650 души, и че е все едно дали една баба е комунистическа баба – тя е свикнала като види кмет, било той и Митко от Герб, да го целува. ....

И това е положението. Не трябва да се оставя безконтролно развитие, поради вероятността рано или късно да се достигне критичната маса.

100 години самотек ....

Посветено на приятелите на Мечо Пух във Фейсбук :))Прочетено: 19788 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
254
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Лалета от Бутик Флора Бургас 2009 Дружинката Странджанска гора Конкурс прическа Бургас 2009 Стилът на знаменитостите ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК грее грее Spirit of Burgas Кукерландия 2011, Ямбол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development