Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

IBM обяви инициативата Smarter Commerce



Smarter Commerce, IBM
Ключови думи: Smarter Commerce, IBM
21 Март 2011, Понеделник



Smarter Commerce обединява услугите на няколко компании, IBM

IBM обяви инициативата “Smarter Commerce”, с която компанията ще предостави  възможност на фирмите да се приспособят по-бързо към все по-високите изисквания на клиентите в съвременния дигитализиран пазар. “Smarter Commerce” обединява  услугите на няколко компании, придобити от IBM, сред които са Coremetrics, компания за уеб анализи, Unica, производител на софтуер за автоматизация на маркетингови кампании и Sterling Commerce, компания произвеждаща софтуер за подпомагане на бизнес транзакции.

“Съвременните компании трябва да развият способности за следене и анализ на това, което клиентите им в цял свят обсъждат за техните продукти и услуги”, смята Пол Папас, лидер Smarter Commerce practice в IBM. "Това ново и по-задълбочено опознаване на клиентите и пазара, изисква наличието на по-организирана и по-чувствителна към промените мрежа от доставчици и партньори", допълва още Пол Папас.

Според проучване на IBM в днешно време 70 процента от първото взаимодействие на клиента с даден продукт или услуги се случва онлайн, 64% правят първа покупка на даден продукт, след като първо са се запознали с него в интернет, от два милиарда души, свързани с Интернет, повече от 600 милиона са във Facebook.

Инициативата “Smarter Commerce” ще анализира редица фактори,  влияещи на целия бизнес процес: от генерирано съдържание в социалните медии, до следене по кое време от деня и какво клиентите купуват. Към момента IBM работи с над 2 000 компании по света, сред които Danone, Staples, 1-800-Flower, с цел оптимизиране и подобряване на техния бизнес чрез услугите, които включва “Smarter Commerce”. За обработката и анализа на данните от “Smarter Commerce” IBM разчита на своя суперкомпютър Watson.
 
"В днешно време, когато говорим за реклама и маркетинг, често се засяга темата за това колко пари са похарчени и рядко се обръща внимание на резултатите от тези разходи", казва Крег Хейман, генерален мениджър на IBM Software Industry Проучване на IBM показва, че вследствие на неефективни дейности в различни сфери на бизнес са похарчени близо 15 трилиона долара. Загубите често се дължат на несполучливи продуктови и маркетингови кампании – неща, които в бъдеще IBM смята да промени чрез “Smarter Commerce”.



Прочетено: 5072 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
http://rosengeorgiev.com БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ 1 НЕБЕСЕН ПОГЛЕД Pepi Професиоанални Американски Кокили за Строители  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Мото клуб Конкурс прическа Бургас 2009 парапетът до Пази се
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development