Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Безплатен билет за SPIRIT of Burgas 2011 - бъди на някое от партитата, които тази пролет ще подгряват фестивал



Spirit Of Burgas
Ключови думи: Spirit of Burgas, фестивал, билети
17 Март 2011, Четвъртък



Скоро тръгват подгряващите мероприятия на Spirit of Burgas -  CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR.

Скоро тръгват подгряващите мероприятия на Spirit of Burgas -  CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR.

Скоро ще публикуват градовете и клубовете, през които ще премине турнето.

Всеки, който си купи билет за някое от тези партита, ще има право да участваш в томбола за безплатни билети за дните на фестивала: 12, 13 и 14 август 2011г.

Друга уникална възможност, е кастинга за TV Presenter, който ще се провежда в началото на всяко от партитата в цялата страна.

Какво означава TV Presenter на SPIRIT of Burgas?

Избраникът в кастинга, независимо дали е момче или момиче, ще е публичното лице на фестивала тази година. Това ще е човека, който ще има шанса да стане част от един страхотен екип, който ще получи пълен достъп до всички зони на фестивала (в това число и бекстейджа, там, където свободно ще се разхожда между артистите- участници във феста и между големите звезди). Не на последно място, TV Presenter-a ще е човека, който ще има невероятната възможност лично да стисне ръката на големите личности от световната музика и лично да говори с тях, защото задачата му ще е да интервюира тях, заедно с видео-екипа на фестивала. TV Presenter-ът ще е отговорен и за това да предаде по неподправен начин фестивалната атмосфера, да улови духът на фестивала, затова ще му се налага честичко да се смесва с публиката пред 7те сцени и по алеите на фестивалното градче и да разговаря с интересните персони, които ще среща там. Каква по-велика възможност да се докоснеш да големите звезди, да прекараш три незабравими денонощия на морския бряг, сред страхотна музика и нови приятели!

Провеждане на кастинга за TV Presenter
Кастингът за TV Presenter ще се провежда в началото на всяко от партитата, обхващащи първата вълна на националния CATCH YOUR SPIRIT! BECK'SPERIENCE SPIRIT OF BURGAS WARM UP TOUR. Първата вълна започва на 22 март и приключва в края на месец април.
Продължителност на кастинга: от 23,00ч. до 00,30ч.
Място на провеждане: всеки един от клубовете, включени в програмата на турнето, на специално означена за целта зона в съответния клуб.
Начин на представяне на всеки един от участниците: за да участваш, подготви 30-секундно представяне за себе си. Забележи! Представянето ти трябва да е на английски език! От теб ще очакваме да ни кажеш:
1. Кой си по име, на колко години си и къде живееш.
2. Досега бил ли си част от публиката, а може би от доброволците на SPIRIT of Burgas?

3. В каква посока са личните ти интереси – музика, филми, спорт, технологии, компютърни игри, природа, екология, пътешествия и др.
4. Имал ли си лична среща с някоя музикална звезда?Ако да - разкажи ни кога и как протече.
5. С какво се занимаваш в момента – училище (къде, какво учиш), работа (каква)?
6. Как прекарваш свободното си време?
7. Плашиш ли се от камера и микрофон?
8. Мотивацията ти да си TV Presenter ?
До кастингите за TV Presenter няма да бъдат допускани лица под силно влияние на алкохол и други упойващи вещества.
За да участваш в кастинга, трябва да си навършил 18 години. Носи личната си карта със себе си.


Прочетено: 5096 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
primorec Созопол Конкурс прическа Бургас 2009 Кръст за Бургас Летния театър на Бургас газ Лалета рожден ден Конкур глазами зрителя аз Българско село Мото клуб
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development